Home / Beauty  / Οι 5 beauty κυκλοφορίες του Νοεμβρίου!

Οι 5 beauty κυκλοφορίες του Νοεμβρίου!

Ποιες είναι οι πέντε νέες beauty κυκλοφορίες που μπήκαν στον κόσμο της ομορφιάς αυτόν τον μήνα;

 

Με την έναρξη του Δεκεμβρίου θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε ποια προϊόντα ομορφιάς θα είναι υπέροχα για δώρα όχι μόνο για τους αγαπημένους μας, αλλά και για εμάς. Υπάρχουν πολλές επιλογές από τα τόσα beauty brands που υπάρχουν πλέον. Ωστόσο αν θέλετε κάτι καινούργιο ή fresh μπορείτε να επιλέξετε από τις νέες beauty κυκλοφορίες του μήνα Νοεμβρίου. Τι καινούργιο δημιούργησαν οι εταιρείες ομορφιάς και πώς μας προετοιμάζουν για τις εορταστικές ημέρες;

 

Chanel Rouge Allure– Το πιο sexy κόκκινο lip ιδανικό για κάθε περίσταση. Διαθέσιμο σε 25 διαφορετικούς τόνους του κόκκινου. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο!

κυκλοφορίες

 

Diorshow 5 Couleurs eyeshadow palette. Με τη νέα παλέτα σκιών ο οίκος μας καλεί να κάνουμε μία βόλτα στον κήπο Tuileries. Οι νέες αποχρώσεις έρχονται “σκαλισμένες” με ένα μοτίβο εμπνευσμένο από την αρχιτεκτονική του Παρισιού.

 

The Night is yours Estée Lauder. 16 ζεστές και ψυχρές αποχρώσεις στη νέα παλέτα σκιών του γνωστού brand, ιδανική για μάτια, ζυγωματικά και χείλη!

 

Mascara Eroded Echo Byredo– Μία απαλή μάσκαρα με απόχρωση ανάμεσα στο μπλε και το γκρι, που προσφέρει εντυπωσιακό και δυναμικό αποτέλεσμα κάθε μέρα!

Clarifique pro solution serum Lancôme – Ένα serum με 10% PHA, νιασιναμίδη και εκχύλισμα οξιάς προσφέρει μία θεραπεία λάμψης, που δεν είναι ήπια για το δέρμα. Αντιμετωπίζει μαύρα στίγματα και αποχρωματισμούς.

κυκλοφορίες

 

Κεντρική φώτο: Dior Beauty/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.