Home / Good Life  / Η Sofia Vergara δημιουργεί τη δική της σειρά καφέ!

Η Sofia Vergara δημιουργεί τη δική της σειρά καφέ!

Sofia Vergara

Η γνωστή ηθοποιός Sofia Vergara μάς παρουσιάζει το νέο της επιχειρηματικό βήμα, καλώντας τους fans της να γευτούν κολομβιανό καφέ!

 

Και η Sofia Vergara στη βιομηχανία του καφέ! Η ηθοποιός συστήνει στους fans της τη σειρά ¡Díos Mio!, με κολομβιανό καφέ. Το όνομα του brand προέρχεται από τη φράση “Θεέ μου” στα Ισπανικά, η οποία αποτελεί μία κοινή έκφραση που χρησιμοποιούν οι Λατίνοι όταν ανακαλύπτουν μία νέα τέλεια γεύση. Η ίδια προχώρησε στη δημιουργίας ενός coffee brand έπειτα από μία προσωπική της ανάγκη. Έχει πολύ ψηλά τον πήχη όσον αφορά στον καφέ της και δεν μπορούσε να πιστέψει πόσο δύσκολο ήταν να βρει ποιοτικό καφέ εκεί που μένει στο Los Angeles.

Συνεργάστηκε με την Εθνική Ομοσπονδία Καφετιέρων Κολομβίας για να διασφαλίσει ότι τα προιόντα κατασκευάζονται από αυθεντικούς κόκκους Κολομβίας. Η Sofia Vergara φρόντισε να αναμείξει γλυκύτητα, ισορροπία και δύναμη για να συνθέσει το¡Díos Mio! Κάθε ένα από αυτά τα “φασόλια” καφέ έχει σκοπό να τιμήσει τις διαφορετικές ποιότητες και χαρακτηριστικά των γυναικών της Κολομβίας.

“Είναι συναρπαστικό που αναδεικνύονται οι γυναίκες καλλιεργητές καφέ στην Κολομβία που εργάζονται ακούραστα και σχολαστικά σε αυτό που κάνουν. Η κατανάλωση και η απόλαυση του καφέ είναι παράδοση στην καθημερινότητά μας. Λατρεύω που επιτέλους μπορούμε να μοιραστούμε το ¡DÍOS MIO! μαζί σας”, δήλωσε η ηθοποιός.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.