Home / Cozyhome  / Η JYSK “σαλπάρει” για το πιο stylish καλοκαίρι!

Η JYSK “σαλπάρει” για το πιο stylish καλοκαίρι!

Το Outdoor PR event της JYSK αποτέλεσε μια πρόγευση διακοπών, παρουσιάζοντας εν πλω την  ανανεωμένη και stylish συλλογή ειδών κήπου!

H JYSK, η μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων από τη Δανία, παρουσίασε πριν λίγες μέρες τη νέα ανανεωμένη και ultra stylish συλλογή ειδών κήπου για το καλοκαίρι του 2024. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον πλωτό χώρο εκδηλώσεων PLOES στο Παλαιό Φάληρο, όπου οι καλεσμένοι, δημοσιογράφοι, στελέχη των media, επώνυμοι και influencers του χώρου του design και decoration είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις προτάσεις της JYSK για την επίπλωση και διακόσμηση των εξωτερικών χώρων.

 

Άποψη του εξωτερικού χώρου

 

Οι καλεσμένοι της JYSK είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα χαλαρό απόγευμα με μουσική, εδέσματα και ποτά, και να ανακαλύψουν τα νέα έπιπλα κήπου, όπως μοντέρνα σαλόνια και τραπεζαρίες εξωτερικού χώρου, ξαπλώστρες, ανακλινόμενες πολυθρόνες και αξεσουάρ στα δύο decks του PLOES.

 

Άποψη του χώρου με την συλλογή επίπλων και διακόσμησης JYSK Ελλάδας

Άποψη του χώρου με την συλλογή επίπλων και διακόσμησης JYSK Ελλάδας

 

Όλα τα σετ που παρουσιάστηκαν ήταν διακοσμημένα με αναπαυτικά μαξιλάρια, ριχτάρια και χαλιά. εξωτερικών χώρων, σε ένα σκηνικό που θύμιζε αναχώρηση κρουαζιέρας λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα. Με τη δύση του ηλίου τα φωτιστικά, τα κεριά και τα ηλιακά φώτα δημιούργησαν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και η. βραδιά έκλεισε με όμορφα συναισθήματα και μια γλυκιά προσμονή για το καλοκαίρι που έρχεται.

 

Άποψη του χώρου με την συλλογή επίπλων και διακόσμησης JYSK Ελλάδας

Άποψη του χώρου με την συλλογή επίπλων και διακόσμησης JYSK Ελλάδας.

Έλφη Αλεξανδρόγλου, Στέλιος Καφαντάρης

Άρης Καβατζίκης, Χριστίνα Βαρδαξή, Γιώργος Κρικοριάν

Βίβιαν Γιαννακοπούλου, Ζωή Κατσάτου

Ευφροσύνη Πολυζώη, Κωνσταντίνος Τέγος, Γιώτα Παναγιώτου, Κατερίνα Μαντά

 

Στέλιος Καφαντάρης, Κώστας Δημόπουλος Sales & Marketing Manager JYSK Ελλάδας

Άποψη του χώρου με την συλλογή επίπλων και διακόσμησης JYSK Ελλάδας

Υβόννη Ντόστα, Πλάτων Παπαγιανόπουλος

Άποψη του χώρου με την συλλογή επίπλων και διακόσμησης JYSK Ελλάδας

Βασίλης Νάτσιος, Στέλιος Καφαντάρης

 

Στη JYSK υπάρχει μια μεγάλη συλλογή επίπλων κήπου και ειδών εξωτερικού χώρου  από υλικά όπως ξύλο, τεχνητό ξύλο,. πλαστικό, συνθετικό ρατάν κ.α.  διατηρώντας πάντα το σκανδιναβικό design και την άριστη ποιότητα σε εξαιρετικές τιμές.

 

Στα εννιά χρόνια λειτουργίας της στην Ελλάδα η JYSK έχει καταφέρει να γίνει αγαπημένος προορισμός για ποιοτικές και. οικονομικές αγορές σε όλα τα είδη για το σπίτι και τον κήπο και διαθέτοντας 57 καταστήματα στην Ελλάδα αλλά και το. ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr είναι πλέον κοντά σε όλους τους πελάτες της στη χώρα μας. 

 

Με στόχο τη βιωσιμότητα

Η JYSK είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμπορίας επίπλων κήπου της Ευρώπης με πάνω από 3.400 καταστήματα. σε 48 χώρες σε όλο τον κόσμο. Για τον λόγο αυτόν καταβάλλει ενεργές προσπάθειες για την καταπολέμηση της μη. βιώσιμης και παράνομης υλοτομίας και καύσης των δασών. Ήδη από το 1990, η JYSK προσπαθεί να αυξήσει στα προϊόντα της το μερίδιο επίπλων κήπου που παράγονται από ξυλεία με πιστοποίηση FSC (FSC® N001715). Σήμερα, όλα τα έπιπλα κήπου της JYSK φέρουν την ετικέτα πιστοποίησης FSC.

 

Το FSC (Forest Steward ship Council, Συμβούλιο Εποπτείας Δασών) είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος μη. κερδοσκοπικός οργανισμός. Η ετικέτα FSC αποτελεί εγγύηση ότι η ξυλεία προέρχεται από υπεύθυνη υλοτομία και ότι. διασφαλίζονται βελτιωμένες συνθήκες διαβίωσης για τους τοπικούς πληθυσμούς σε ορισμένες από τις πιο φτωχές χώρες του κόσμου.

 

Aναζητήστε εδώ τις ανανεωμένες και ultra stylish συλλογές της JYSK για το φετινό καλοκαίρι και φέρτε την αύρα των διακοπών στους εξωτερικούς χώρους του δικού σας σπιτιού!

 

Photo credits: Studio Panoulis

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath