Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Hailey Bieber μάς συστήνει τη Saint Laurent x Ray Ban συνεργασία!

Η Hailey Bieber μάς συστήνει τη Saint Laurent x Ray Ban συνεργασία!

Για τη νέα συνεργασία έκπληξη Saint Laurent x Ray Ban, ο Γαλλικός οίκος επέλεξε για κεντρικό πρόσωπο τη Hailey Bieber!

 

 

Η μοναδική Saint Laurent x Ray Ban συνεργασία είναι γεγονός! Από το 1937, η Ray- Ban είναι μία εμβληματική μάρκα που έχει συμβάλει καθοριστικά στην υπέρβαση των κανόνων και των ορίων στο παιχνίδι της δημιουργικότητας. Διαχρονικά κλασικό και άφοβα σύγχρονο -γεννημένο να περιπλανιέται- το ζευγάρι γυαλιά ηλίου Wayfer είναι από τη δεκαετία του 50 μέχρι και σήμερα ένα κομμάτι που μπήκε στη σκηνή και την άλλαξε. Ο iconic χοντρός σκελετός του συνδύασε το στυλ με τη λειτουργικότητα και εκπροσώπησε το ανεξερεύνητο με την αιώνια έκπληξη. Σήμερα, το ζευγάρι ανανεώνεται για πρώτη φορά μέσα από τη συνεργασία του brand με τον οίκο Saint Laurent!

 

Ποια φίλη και brand ambassador του οίκου είναι το κεντρικό πρόσωπο του brand; Η μέλλουσα μαμά Hailey Bieber! Με μόνο 1750 αριθμημένα κομμάτια, αυτό το αποκλειστικό προϊόν διαθέτει αιχμηρές άκρες με εντυπωσιακές μαύρες λεπτομέρειες. Το κομψό, μαύρο πλαίσιο συνδυάζεται με τον εμβληματικό φακό.G15 και τονίζει τις ταυτότητες και των δύο brands, με ένα ασημί χρώμα στις άκρες των κροταφιών.

Το ανανεωμένο The Ultra Black Wayfarer σχέδιο συνδυάζει τον μινιμαλισμό και την edgy αισθητική που χαρακτηρίζει τις δύο εταιρείες. Στην καμπάνια η Hailey Bieber αναδεικνύει και την καλοκαιρινή συλλογή του οίκου! Θα βρείτε το νέο ζευγάρι στο www.saintlaurentrivedroite.com.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.