Home / Fashion  / Η denim collection της Parabita μας δείχνει το τζιν αλλιώς

Η denim collection της Parabita μας δείχνει το τζιν αλλιώς

Μέσα από τη denim collection της Parabita θα ζήσεις τις δικές σου denim curvy stories.

 

 

Το ελληνικό brand Parabita επιστρέφει με μια denim collection εμπνευσμένη από τα jean classics. Με μια σύγχρονη και νεανική διάθεση μας ταξιδεύει στο αστικό τοπίο της Αθήνας, γεμάτο ζωή και μας καλεί να ζήσουμε τις δικές μας denim curvy stories. Με το #denimcurvystories ως κεντρικό μήνυμα η PARABITA καλεί το κοινό να μοιραστεί μαζί της στα social media φωτογραφίες από αγαπημένες στιγμές με PARABITA jeans και μέσα από αυτές να μας διηγηθεί τις δικές του ιστορίες!

Το brand εμπνέεται από τα 70s και φέρνει στη συλλογή flared γραμμές, dark χρώματα και κομμάτια για κάθε σωματότυπο. Άνετα και θηλυκά skinny, curvy και push ups.Περιλαμβάνονται έξι διαφορετικά fits, για κάθε τύπο σώματος και κάθε γούστο.

Συγκεκριμένα περιλαμβάνει τo High rise wide flare, το must have denim της σεζόν με 70’ς χαρακτήρα που δεν πρέπει να λείπει από την φετινή γκαρνταρόμπα,το διακριτικό Mid rise flare, το κλασικό Skinnyfit, το αισθησιακό Pushupslim, το Boot cut, αλλά και το ανανεωμένο Boyfriend.

Η συλλογή Denim FW 21 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Parabita και στο www.parabita.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.