Home / Fashion  / Διαχρονικά μαύρα πέδιλα μας ακολουθούν σε κάθε μας βήμα!

Διαχρονικά μαύρα πέδιλα μας ακολουθούν σε κάθε μας βήμα!

Αγαπημένα και διαχρονικά μαύρα πέδιλα που πρέπει να βρίσκονται σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα!

 

Υπάρχουν μερικά κομμάτια που όσα χρόνια και αν περάσουν θα ανατρέχουμε σε αυτά! Ρούχα, παπούτσια ή αξεσουάρ που θα είναι διαχρονικά και αγαπημένα όσο και αν αλλάζει η μόδα. Τα μαύρα πέδιλα είναι ένα από αυτά, καθώς αποτελούν μία must επιλογή για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Ότι στυλ και αν έχετε υιοθετήσει γνωρίζετε τη δυναμική που έχουν τα μαύρα πέδιλα, τα οποία μπορούν να μας λύσουν τα χέρια σε κάθε περίσταση!

 

Φυσικά και τα statement pieces έχουν τη δυνατότητα να εντυπωσιάσουν ή να ξεχωρίσουν, αλλά δε σημαίνει ότι θα είναι πάντα trending! Γι αυτό πρέπει πρώτα να φροντίσουμε να επενδύσουμε στα απαραίτητα, όπως τα μαύρα σανδάλια, και έπειτα να εμπλουτίσουμε την γκαρνταρόμπα μας με πιο ιδιαίτερες προσθήκες.

 

Η wish list που ετοιμάσαμε περιλαμβάνει μαύρα σανδάλια κάθε είδους, αποδεικνύοντας το πώς το συγκεκριμένο παπούτσι μπορεί να ικανοποιήσει κάθε look και στυλ!

 

Strapped flat sandals

Saint Laurent

 

Πέδιλα με τρακτερωτή σόλα

Prada

 

Ένα ανατομικό παπούτσι προσφέρει φουλ άνεση!
μαύρα πέδιλα

Birkenstock

 

Δερμάτινα flat sandals με δίπατη σόλα

Jimmy Choo

 

Τύπου αρχαιοελληνικό σανδάλι
μαύρα πέδιλα

A. EMERY

 

Μην ξεχνάτε τα μαύρα heels!

Giuseppe Zanotti

 

Και φυσικά και τα μαύρα mules
μαύρα πέδιλα

Jil Sander

 

Κεντρική φωτογραφία: emili sindlev/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.