Home / Beauty  / Γιορτάζουμε την πρεμιέρα του Bridgerton μέσα από τις beauty συνεργασίες του!

Γιορτάζουμε την πρεμιέρα του Bridgerton μέσα από τις beauty συνεργασίες του!

την πρεμιέρα

Dear Gentle reader, Bridgerton is back! Μία ημέρα πριν την πρεμιέρα του Bridgerton, θυμόμαστε τις τέλειες beauty συνεργασίες που έκανε η σειρά!

 

Η ανυπομονησία για την τρίτη σεζόν του Bridgerton είναι τεράστια! Ήρθε η στιγμή για ένα καινούργιο ειδύλλιο να ανθίσει, αυτό μεταξύ του Colin και της Penelope! Αύριο θα κυκλοφορήσει το πρώτο μέρος και 13 Ιουνίου θα δούμε τα τελικά επεισόδια. Αποφασίσαμε, λοιπόν, να γιορτάσουμε την πρεμιέρα του με τις beauty συνεργασίες που έκανε από την αρχή που κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα!

 

Bath & body works x Bridgerton

Η τελευταία κυκλοφορία εμπνευσμένη από τη σειρά περιλαμβάνει πέντε λουλουδένια και βασιλικά αρώματα, κεριά και σαπούνια χεριών. 

 

Beekman 1802 X Bridgerton

Η πρώτη συνεργασία της σειράς έγινε με το skin care brand Beekman 1802. Η εταιρεία δημιούργησε το κερί I burn for you, μία iconic line από το show, που ειπώθηκε στην πρώτη σεζόν.

 

Pat McGrath X Bridgerton

Με την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν, κυκλοφόρησε και η make up collection της guru εμπνευσμένη από τον τίτλο “diamond of the season” που δίνει η Queen Charlotte. Η συλλογή περιλάμβανε highlighters, blushes και σκιές.

 

Kiko Milano x Bridgerton

Μια ονειρεμένη συλλογή μακιγιάζ από το γνωστό beauty brand, με μία συνοδευτική παραμυθένια καμπάνια.

 

Lush x Bridgerton

Από τις beauty συνεργασίες δε θα μπορούσαν να λείπουν και bath προιόντα για ονειρεμένο home spa!

την πρεμιέρα

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.