Home / Family  / “Αισωπομαχίες”, η παράσταση του καλοκαιριού!

“Αισωπομαχίες”, η παράσταση του καλοκαιριού!

Στην παράσταση “Αισωπομαχίες” πέντε γνωστοί και πολυαγαπημένοι μύθοι του Αισώπου ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια μικρών και μεγάλων!

Η παράσταση του καλοκαιριού έχει τον τίτλο “Αισωπομαχίες” από τη θεατρική ομάδα Μικρός Νότος. Μάχες, έριδες, συγκρούσεις, ανταγωνισμοί και αψιμαχίες συνθέτουν ένα σκηνικό εκρηκτικό, σε μία παράσταση όπου τα παιδιά αναλαμβάνουν σημαντικό και ενεργό ρόλο στην εξέλιξη των ιστοριών.

 

Τύμπανα, κιθάρα, άρπα, βροντή, καζού, magic drum, καλίμπα, ξύστρα, μουσική γαβάθα, καστανιέτες, κρόταλα, ζήλιες, καχόν, δίνουν ζωντάνια και ρυθμό, σε μία παράσταση όπου ιστορίες και ζωντανή μουσική έχουν τον πρώτο λόγο.

 

 

Συνολικά, πέντε γνωστοί και πολυαγαπημένοι μύθοι του Αισώπου ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια μικρών και μεγάλων, με αγνά χειροποίητα υλικά, διαδραστικά παιχνίδια, ζωντανή μουσική και τραγούδια, με χιούμορ και απρόβλεπτες μεταμορφώσεις!

 

Τα παιδιά συστήνονται με τους ηθοποιούς αλλά και με τα μουσικά όργανα, ζουν τα παθήματα και τα μαθήματα από τον κόσμο των ζώων και της φύσης, βιώνουν τις μεταμορφώσεις των ηρώων. Μία πολύχρωμη, γεμάτη ζωντάνια, μουσική και κίνηση, παράσταση, που μιλάει με αλληγορίες για τη ζωή -μέσα από παθήματα ζώων- και μας διδάσκει τη σπουδαιότητα των πιο υψηλών αξιών και ιδανικών!  

 

Παιδιά και μεγάλοι θα τη λατρέψετε!

 

To πρόγραμμα Ιουνίου

ΠΛΑΚΑ, Cine Paris, 1η Ιουνίου στις 7.30μ.μ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ, Κινηματογράφος Φλερύ, 2 Ιουνίου στις 7.30μμ

ΧΑΛΑΝΔΡΙ, Κινηματογράφος Αλεξάνδρα, 14 Ιουνίου στις 7.30μμ

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ, Αισθητικό Δάσος Υμηττού, 16 Ιουνίου στις 7μμ

ΠΟΡΟΣ, Ανοιχτό θέατρο Συγγρού, 21 Ιουνίου στις 8μμ

ΚΙΑΤΟ, Cine Παλλάς, 28 Ιουνίου στις 8.15μμ

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ, Αισθητικό Δάσος Υμηττού, 29 Ιουνίου στις 7μμ

 

 

Προπώληση εισιτηρίων: www.ticketservices.gr 

Πληροφορίες: Τ. 210 7234567

 

mikrosnotos.gr

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath