Home / Good Life  / Αυτά είναι τα πιο οικονομικά ελληνικά νησιά!

Αυτά είναι τα πιο οικονομικά ελληνικά νησιά!

Θέλεις να περάσεις όμορφα και on budget αυτό το καλοκαίρι; Η λίστα με τα πιο οικονομικά ελληνικά νησιά είναι κατάλληλη για σένα!

 

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι ελληνικοί προορισμοί έχουν γίνει “απλησίαστοι”, ειδικά αν έχουμε αφήσει τις διακοπές μας για τελευταία στιγμή. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια μέρη στη χώρα που μπορούν να υποστηρίξουν τις on budget διακοπές. Αν αναζητείς τα πιο οικονομικά ελληνικά νησιά για να περάσεις υπέροχα το φετινό σου καλοκαίρι σου έχουμε την απάντηση!

 

Κάλυμνος

Ακόμα και αν δεν είναι ιδιαίτερη δημοφιλής, πρόκειται για ένα συναρπαστικό νησί! Μπορείτε να επισκεφτείτε τις παραλίες του με την άγρια ομορφιά, τους νησιώτικους οικισμούς και τα σπήλαια. Κάντε τις διακοπές σας ξεχωριστές δοκιμάζοντας κατάδυση και γνωρίζοντας τη διαδικασία επεξεργασίας σφουγγαριών.

 

Πάτμος

Η “Ιερά νήσος”, όπως χαρακτηρίζεται, έχει έναν μεσαιωνικό χαρακτήρα, και φιλοξενεί πολλά μοναστήρια. Ένα νησί με πλούσια ιστορία που είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ησυχία και ξεκούραση, με φόντο τη μαγεία της φύσης.

 

Ικαρία

Η χαλαρότητα, η ξενοιασιά, η αυθεντική και η αισιοδοξία των κατοίκων εκπέμπονται από κάθε γωνιά του νησιού. Ένας από τους πιο ξεχωριστούς προορισμούς, γεμάτος ζωή, ειδυλλιακές παραλίες, γραφικά χωριά και μοναδικά φυσικά τοπία!

 

Λευκάδα

Δεδομένου ότι το νησί είναι προσβάσιμο με αυτοκίνητο το αποτελεί ιδανικό για last minute διακοπές. Η Λευκάδα είναι ιδανικό για οικογένειες, παρέες και ζευγάρια. Φανταστικές παραλίες με φόντο καταπράσινα σκηνικά σάς περιμένουν για να δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις σε ένα από τα πιο φιλόξενα νησιά!

 

Αστυπάλαια

Το κορυφαίο μυστικό νησί της χώρας αποτελεί κρυμμένος θησαυρός κάτι που το καθιστά πιο οικονομικό σε σχέση με τα πιο δημοφιλή ελληνικά νησιά. Όπως δηλώνουν και οι μεγάλοι ταξιδιωτικοί experts περιλαμβάνει όσα ονειρευόμαστε για τις διακοπές μας, μείον τα πλήθη και σε προσιτές τιμές. οικονομικά ελληνικά νησιά.

 

Κύθηρα

Χαλαρωτικές, οικονομικές και ήσυχες διακοπές στο νησί της Πελοποννήσου! Παραθαλάσσια χωριά, μοναδικά τοπικά προϊόντα, ανεμόμυλοι, πηγές, σπήλαια, βουτιές στη.Γαλάζια λίμνη και ενετικά κάστρα είναι στοιχεία που τα κάνουν να ξεχωρίζουν. Top παραλίες: Μελιδόνι, Χαλκός, Καψάλι, Φυρρή Άμμος, Φούρνοι και Παλαιόπολη.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.