Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Fitness Girls που μας κινητοποιούν μέσα από το Instagram!

Fitness Girls που μας κινητοποιούν μέσα από το Instagram!

Tα Fitness Girls του Instagram μάς δίνουν κίνητρο και μας εμπνέουν για να βελτιώσουμε το σώμα και τη φυσική μας κατάσταση.

Το Instagram για μία ακόμη φορά μάς εμπνέει και μας γεμίζει κίνητρο, για να βάλουμε στη ζωή μας τη διατροφή και τη γυμναστική, ακόμη κι αν δεν ανήκουμε στην κατηγορία των fitness freaks. Tα αγαπημένα Fitness Girls μάς δείχνουν τον δρόμο.

 

Tα posts και τα stories τους μας δίνουν ιδέες για νέες διατροφικές συνήθειες και προτάσεις άσκησης, ώστε να βάλουμε στη ζωή μας μια πιο υγιεινή προσέγγιση, με στόχο μια καλύτερη καθημερινότητα.

 

Ακολουθούν μερικές από τις πιο αγαπημένες μας:

 

Melissa Alcantara

Η Melissa Alcantara δεν είναι μόνο η προπονήτρια της Kim Kardashian, αλλά και μία αθλήτρια που μέσα από τα posts της στο Instagram μάς δίνει κίνητρο για να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας.

 

 

Soph Allen

Η Sophia είναι μια Αυστραλιανή fitness influencer, γνωστή για την ολιστική προσέγγισή της στη φυσική κατάσταση και την ευεξία. Οι προπονήσεις της είναι ενδυναμωτικές και πολύ βοηθητικές, ακόμα και για άτομα που δεν είναι εκπαιδευμένα στη γυμναστική.Fitness Girls

  

 

Emily Skye

Η Emily έχει μία άκρως ρεαλιστική προσέγγιση απέναντι στη φυσική κατάσταση, υποστηρίζοντας το body positivity και δίνοντας χρήσιμα tips για διατροφή και γυμναστική μετά τον τοκετό.

 

 

Kayla Itsines

Η Kayla είναι μια από τις πιο διάσημες γυναίκες trainers στο διαδίκτυο, γνωστή για τα Bikini Body Guides και τις προπονήσεις υψηλής έντασης. Συνεχίζει να εμπνέει εκατομμύρια γυναίκες για να επιτύχουν την καλύτερη σωματική τους υγεία.

 

 

Michelle Lewin

Η Michelle έχει αξιοποιήσει την επιρροή της για να δημιουργήσει μια σειρά εφαρμογών και εξοπλισμού προπόνησης που απευθύνονται σε γυναίκες.

 

 

Natacha Oceane

Η Natacha Oceane προσεγγίζει την υγεία, τη φυσική κατάσταση και τη διατροφή με την επιστημονική της ιδιότητα  (σπούδασε βιοφυσική). Δημοσιεύει στο Instagram αποσπάσματα από τις προπονήσεις της που βασίζονται στη δύναμη (έλξεις, βάρη κ.ά)

 

 

Do you feel motivated enough?

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath