Home / Beauty  / Το island girl make up trend ήρθε για να πρωταγωνιστήσει!

Το island girl make up trend ήρθε για να πρωταγωνιστήσει!

island girl make up

Κάθε καλοκαίρι έχουμε και διαφορετικές τάσεις στο μακιγιάζ. Αυτή που θα πρωταγωνιστήσει φέτος φέρει το όνομα island girl make up!

 

Οι καλοκαιρινές τάσεις στο μακιγιάζ έχουν έναν σκοπό. Να συνδυάσουν τη φυσικά ηλιοκαμένη επιδερμίδα μας με τις φρέσκες και θηλυκές πρακτικές του make up. Το περασμένο καλοκαίρι είχαμε τάσεις όπως το strawberry girl που έγιναν ιδιαίτερα δημοφιλή μέσα από τα social media. Όπως όλα δείχνουν το μεγαλύτερο trend για φέτος ακούσει στο όνομα island girl make up! Και αυτή η τάση έχει ως βάση τη natural sun kissed επιδερμίδα! Πώς θα το πετύχετε;

@amayacrichton

Island gyal tingsss #makeuplook #summermakeup

♬ Truth or dare TYLA SPEDUP – ssxmusic

Ξεκινάμε με ένα cleanser και έπειτα μία δροσιστική ενυδατική για να πετύχουμε την πιο λαμπερή και υγιής εκδοχή της επιδερμίδας μας. Χρησιμοποιείστε ένα ελαφρύ concealer για να καλύψετε τυχόν κοκκινίλες ή ατέλειες. Το πρωταγωνιστικό προϊόν που θα δημιουργήσει αυτό το island girl make up που ονειρευόμαστε είναι το bronzer! Στη συνέχεια προσθέστε και ρουζ στα μάγουλα και ελαφρώς στη μύτη και στο πηγούνι. Προσθέστε μία μάσκαρα σε καφέ απόχρωση για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα και δημιουργήστε μικρές φακίδες με ένα καφέ eyeliner. Τελειοποιήστε το αποτέλεσμα με ένα blender για να είναι πιο ομοιόμορφο το make up σας.

 

Φυσικά δεν ξεχνάμε τα χείλη σας! Το lip gloss είναι και φέτος η καλύτερη και πιο must επιλογή για το καλοκαιρινό μακιγιάζ μας!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.