Home / Family  / Το Noesis προβάλλει το ντοκιμαντέρ “Το κλίμα της γης”

Το Noesis προβάλλει το ντοκιμαντέρ “Το κλίμα της γης”

“Το κλίμα της γης”

Ο Θεοφάνης Ματσόπουλος παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ με τίτλο “Το κλίμα της Γης” στο Πλανητάριο του Noesis!

 

Η θέση της Γης στο ηλιακό σύστημα προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη και εξέλιξη της ζωής. Οι συνθήκες αυτές, όμως, δεν είναι αμετάβλητες στο πέρασμα του χρόνου. Σήμερα, οι παρεμβάσεις του ανθρώπου στο περιβάλλον έχουν επιφέρει μία νέα κλιματική αλλαγή που αναγκάζει στη λήψη δραστικών μέτρων για την αντιμετώπισή της. O Θεοφάνης Ματσόπουλος παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ “Το Κλίμα της Γης” στο πλανητάριο του Noesis, το οποίο είναι κατάλληλο για θεατές άνω των 5 ετών, τα οποία θα πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα. “Το κλίμα της γης”Noesis

 

Το Πλανητάριο με την πανοραμική και θολωτή οθόνη του θα κάνει την εμπειρία των παιδιών ακόμα καλύτερη. Ένας καινούργιος, μαγικός κόσμος θα ξεδιπλωθεί μπροστά στα μάτια τους. Μέσα από το ντοκιμαντέρ “Το Κλίμα της. Γης” θα ανακαλύψουν πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε και να αγαπάμε το περιβάλλον, καθώς και τους παράγοντες που επηρεάζουν τις κλιματικές συνθήκες του πλανήτη μας. Με θόλο εξωτερικής διαμέτρου 25m και εσωτερικής 18m, με. 150 επικλινείς θέσεις και εξοπλισμένο με προβολικά μηχανήματα και ηλεκτρoνικούς υπολογιστές της τελευταίας ψηφιακής τεχνολογίας, το.Πλανητάριο του ΝΟΗΣΙΣ εξασφαλίζει τις καλύτερες συνθήκες για ένα μαγικό ταξίδι μακριά από τους νόμους της βαρύτητας της Γης. “Το κλίμα της γης”

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.