Home / Beauty  / Το after sun είναι το δεύτερο hero piece του καλοκαιριού!

Το after sun είναι το δεύτερο hero piece του καλοκαιριού!

Μπορεί το αντηλιακό να είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα μας το καλοκαίρι, αλλά εξίσου σημαντικό είναι και το after sun!

 

Ακόμα και αν φοράμε αντηλιακό κάθε μέρα και το ανανεώνουμε συχνά, είναι πολύ πιθανό στα πρώτα μας μπάνια στη θάλασσα να “καούμε”. Ο ήλιος γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος και αυτό σημαίνει ότι οι προφυλάξεις μας πρέπει να είναι πιο δραστικές. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα χρειαστούμε και τη βοήθεια ενός ακόμη προϊόντος! Το after sun θα αντιμετωπίσει τυχόν ηλιακά ερεθίσματα -τα οποία είναι άκρως δυσάρεστα- και θα επουλώσει την επιδερμίδα μας. Ποια είναι τα συστατικά που πρέπει να ψάχνουμε σε μία after sun lotion;

 

Αλόη βέρα, γλυκερίνη και βιταμίνη Ε είναι τα καλύτερα! Έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, αντιοξειδωτικά και μπορούν να καταπραΰνουν, να αποκαταστήσουν και να ενυδατώσουν. Πολλά από αυτά περιλαμβάνουν και νιασιναμίδη, πολυφαινόλες, ρετινόλη και βιταμίνη C. Ένα ακόμα ευεργετικό συστατικό. Καλό θα ήταν να αποφύγετε αυτά που έχουν άρωμα!

 

Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά και το after sun πρέπει να είναι από τους μεγαλύτερους συμμάχους σας!

 

Lancaster Golden tan maximizer after sun body balm

Sephora

 
After sun Shiseido intensive recovery emlsion

Sephora

 

Soothing after sun balm Clarins

Clarins

 
Ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος για μετά τον ήλιο Korres

attica

 

The rituals of karma after sun gel lotion

attica

Το after sun

attica

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.