Home / Beauty  / Το πολυπόθητο Pocket Blush της Rhode είναι γεγονός!

Το πολυπόθητο Pocket Blush της Rhode είναι γεγονός!

Pocket Blush

Η τελευταία κυκλοφορία του Rhode της Hailey Bieber είναι εδώ! Το Pocket Blush είναι το τελευταίο project της μέλλουσας μαμάς.

 

Μέσα από τα τελευταία posts της, η Hailey Bieber δεν μας έδειχνε μόνο τη γλυκιά κοιλίτσα της. Μας έκανε teasing για το καινούργιο προϊόν της Rhode, που δε θα μπορούσε να είναι άλλο πέρα από το πολυπόθητο Pocket Blush! Το νέο συναρπαστικό drop είναι το δεύτερο make up εγχείρημα του γνωστού μοντέλου, το οποίο έχει γίνει ήδη viral. Δεδομένου ότι το έντονο και girly blush είναι από τις μεγαλύτερες beauty και make up τάσεις του έτους, ένα ρουζ σε pocket size είναι ότι ακριβώς χρειαζόμαστε. Η Hailey αποδεικνύει ότι μπορούμε να έχουμε πάντα μαζί μας όχι μόνο το lip balm ή το lip gloss μας! Καλημέρα και καλησπέρα.

 

 

Το Pocket Blush κυκλοφορεί σε έξι εκπληκτικές αποχρώσεις, Piggy- baby pink, Freckle-neutral peach, Spicy marg- bright coral, Sleepy girl- soft mauve, Juice Box- hot pink και Toasted Teddy- bronze terracota. Ωστόσο, το ρουζ σε μέγεθος τσέπης του Rhode μπορεί να χρησιμοποιεθεί και στα χείλη και στα μάγουλα. Και στις δύο περιπτώσεις είναι ιδανικό για πινελιές εν κινήσει. Προσφέρει ένα φυσικό, σατινέ χρώμα., αφήνοντας το δέρμα ενυδατωμένο χωρίς κανένα λιπαρό κατάλοιπο.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.