Home / Beauty  / Το Μεσογειακό καλοκαίρι της Diptyque μάς μάγεψε

Το Μεσογειακό καλοκαίρι της Diptyque μάς μάγεψε

Μεσογειακό καλοκαίρι

Η καινούργια συλλογή της Diptyque γιορτάζει το μεσογειακό καλοκαίρι και περιλαμβάνει αρώματα και είδη διακόσμησης για το σπίτι.

Η γνωστή εταιρεία Diptyque χαρακτηρίζει το φετινό καλοκαίρι ως “ηδονιστικό”. Μέσα από μία σειρά από αρώματα και κεριά διακόσμησης Wanderlust”, το Γαλλικό brand δίνει μία αυθεντική οσφρητική εμπειρία ωδή στο ονειρικό Μεσογειακό καλοκαίρι. Επιστράτευσε τον καλλιτέχνη Alexandre Benjamin Navet για να ζωντανέψει τη σειρά με τα ζωηρά σκιερά σκίτσα του. Αναδεικνύεται το άρωμα ilio, ένα αφιέρωμα στην τοπική χλωρίδα και πανίδα της Μεσογείου, που έρχεται με τη μορφή eau de toilette, face/mody mist και hair mist.

Το πολυπόθητο κερί Cintronelle εμφανίζεται σε κλασικές επαναλήψεις και σε επαναλήψεις με πέντε φιτίλια, συνοδευόμενα από τα κεριά Cypres και Figuier. Κάθε κομμάτι είναι στολισμένο με ένα περίβλημα από το ειδικό έργο τέχνης του καλλιτέχνη. Παράλληλα με τα αρωματικά κεριά παρουσιάστηκε μία σειρά διακοσμητικών αντικειμένων του σπιτιού, επηρεασμένα βαθιά από τη μεσογειακή αισθητική.

Μεσογειακό καλοκαίρι

Οι αποχρώσεις του μπλε κυριαρχούν και τα σκίτσα εμπνέονται από την.“ποίηση των λουλουδιών, την αισθητική μεσογειακή παλέτα και τα ταξίδια σε όλες τις μορφές”. Περιλαμβάνει μία σειρά από ταξιδιωτικά βάζα -που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Coco Brun και Medicis- κηροπήγια και φαναράκια. Ανακαλύψτε την υπέροχη συλλογή και αφεθείτε στην μαγεία που αποπνέει το Μεσογειακό καλοκαίρι.

 

Μεσογειακό καλοκαίρι

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.