Home / Family  / Το βίντεο των ΧΟΠΑ Ήρωες 112 είναι ένας χορός της ζωής!

Το βίντεο των ΧΟΠΑ Ήρωες 112 είναι ένας χορός της ζωής!

Οι ΧΟΠΑ Ήρωες 112 δημιούργησαν το πρώτο μουσικό βίντεο, συμβάλλοντας με τον πιο δημιουργικό τρόπο στην πρόληψη του εγκεφαλικού επεισοδίου.

Όλοι γνωρίζουμε το σπουδαίο έργο που κάνουν οι ΧΟΠΑ Ήρωες 112, το Παγκόσμιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα. ευαισθητοποίησης για την υγεία. Αυτή τη φορά δημιούργησε το πρώτο στο είδος του μουσικό βίντεο, για να συμβάλει στην πρόληψη του εγκεφαλικού επεισοδίου.

 

Στο ξεχωριστό αυτό βίντεο τα παιδιά μοιράζονται τις σωτήριες γνώσεις τους για να βοηθήσουν τις οικογένειές τους να. εντοπίσουν τα σημάδια του εγκεφαλικού επεισοδίου. Το καινοτόμο μουσικό βίντεο έχει τίτλο “Χόρεψε για τη Ζωή” και. συμβάλλει ενεργά στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τα σημάδια του εγκεφαλικού επεισοδίου και τη σημασία της άμεσης κλήσης ασθενοφόρου.

 

 

Στην εκστρατεία συμμετείχαν παιδιά από περισσότερες από 20 χώρες, τα οποία στο βίντεο χορεύουν στον ρυθμό του. τραγουδιού της καμπάνιας, ενημερώνοντάς μας για τα συμπτώματα του εγκεφαλικού επεισοδίου και την άμεση κλήση του 112.

 

 

 

Το βίντεο δημιουργήθηκε για τον εορτασμό της τρίτης επετείου της εκστρατείας του προγράμματος. Στην Ελλάδα, φέτος,. περισσότερα από 16.000 παιδιά έχουν λάβει μέρος στον πρόγραμμα, λαμβάνοντας τις πιο σημαντικές γνώσεις!

 

Στο βίντεο συμμετέχουν και διάσημα πρόσωπα,  όπως ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός Sir Jonathan Pryce, ο. τηλεοπτικός παρουσιαστής και YouTuber Joe Tasker και ο ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός Chris Tarrant, ο οποίος είναι.και ο ίδιος επιζών από εγκεφαλικό επεισόδιο. 

 

Oι ΧΟΠΑ Ήρωες 112 είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που δημιουργήθηκε από το Τμήμα Εκπαιδευτικής και. Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με την υποστήριξη του Παγκόσμιου Οργανισμού για τα Εγκεφαλικά Επεισόδια (World Stroke Organization), του Schools for Health in Europe Foundation (S.H.E.) και. της UNESCO, σε συνεργασία με την Angels Initiative.

 

 

fastheroes.com

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath