Home / Cozyhome  / Cozy Meets  / Τεχνητά φυτά spacegreen για τη δική σας καλοκαιρινή όαση

Τεχνητά φυτά spacegreen για τη δική σας καλοκαιρινή όαση

spacegreen τεχνητά φυτά
Το καλοκαίρι η διακόσμηση του μπαλκονιού και των εσωτερικών χώρων του σπιτιού ή του εξοχικού έρχεται στο προσκήνιο. Τι μπορείτε να κάνετε, όμως, αν η κηπουρική δεν είναι το forte σας; Η spacegreen σάς δίνει τις λύσεις, για να δημιουργήσετε τη δική σας “πράσινη” όαση με τεχνητά φυτά!

 

Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι πιο απολαυστικό από μια καλοκαιρινή βραδιά στο μπαλκόνι σας, συντροφιά με φίλους και ένα ποτήρι κρασί; Αν ψάχνετε τρόπο να μεταμορφώσετε το μπαλκόνι ή τη βεράντα του σπιτιού ή του εξοχικού σας σε ένα φιλόξενο “πράσινο” καταφύγιο, χωρίς να ξοδεύετε τον χρόνο και την ενέργειά σας στο πότισμα και τη διαρκή φροντίδα που απαιτούν τα φυτά, τότε η spacegreen είναι ο προορισμός σας! τεχνητά φυτά

 

tropical τεχνητά φυτά spacegreen

Τεχνητά φυτά και δέντρα για τη διακόσμηση του μπαλκονιού

 

Time to #getspacegreened

Η spacegreen είναι μια εταιρεία που σχεδιάζει, αναπτύσσει και διανέμει τα πιο αληθοφανή τεχνητά φυτά παγκοσμίως. Παρέχει έξυπνες και πρακτικές λύσεις διακόσμησης για κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο μέσω ανεξάντλητων εφαρμογών, που προσομοιώνουν τη φύση στο μέγιστο βαθμό, αλλά, ταυτόχρονα, παραμένουν αναλλοίωτες στον χρόνο. Στο παραδεισένιο εκθετήριό της στο Μαρούσι, αλλά και διαδικτυακά στο www.spacegreen.gr, θα βρείτε περισσότερους από 4.500 κωδικούς σε φυτά, δέντρα, άνθη, κάθετους κήπους και μοναδικού design κασπώ, που θα σας εμπνεύσουν για να συνθέσετε το πιο ονειρεμένο “πράσινο” σκηνικό!

 

kathetoi kipoi spacegreen

Επένδυση τοίχων μπαλκονιού με κάθετους κήπους

 

Πέρα από τη μεγάλη γκάμα σε προϊόντα υψηλής ποιότητας, το εξειδικευμένο προσωπικό της spacegreen καθοδηγεί τους ιδιώτες και προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες σε Αρχιτέκτονες και Interior Designers, μετουσιώνοντας κάθε σχεδιαστικό όραμα σε απτή πραγματικότητα.

 

kaspo spacegreen

Γλάστρες για την τοποθέτηση των τεχνητών φυτών

 

Γιατί να επιλέξετε τεχνητά φυτά;

Τα τεχνητά φυτά προσφέρουν μια εύκολη και αποτελεσματική λύση για τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Με μια ευρεία ποικιλία από είδη και μεγέθη, μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε στυλ και χώρο. Από μικρά φυτά, που μπορούν να τοποθετηθούν σε περβάζια, ράφια ή γραφεία, έως και μεγαλύτερα δέντρα, που μπορούν να δημιουργήσουν εντυπωσιακά στοιχεία σε μπαλκόνια ή βεράντες, οι επιλογές είναι ατελείωτες.

 

fita spacegreen

Επιτραπέζια φυτά για το τραπέζι του μπαλκονιού

 

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των τεχνητών φυτών είναι η ευκολία συντήρησης. Δεν απαιτούν πότισμα, φως ή φροντίδα, κάτι που τα καθιστά ιδανική επιλογή για χώρους που δεν λαμβάνουν πολύ φυσικό φως ή για ανθρώπους που δεν έχουν τον χρόνο ή τη διάθεση να φροντίσουν φυτά. Επιπλέον, διατηρούν τη φρεσκάδα και την εμφάνισή τους για πολύ καιρό, χωρίς να απαιτούν αντικατάσταση ή συντήρηση – κάτι που μακροχρόνια τα καθιστά πολύ οικονομικά.

 

Επίσης, τα τεχνητά φυτά σάς απαλλάσσουν από την παρουσία των ενοχλητικών εντόμων του καλοκαιριού,.που έλκονται από τα φυσικά άνθη και φυτά. Είναι, μάλιστα, η ιδανική επιλογή για όσους ταλαιπωρούνται από εποχικές αλλεργίες,.καθώς δεν περιέχουν αλλεργιογόνες ουσίες. Κι ας μην ξεχνάμε πως μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της ατμόσφαιρας και της ψυχολογικής ευεξίας. Η προσθήκη φυτών στο περιβάλλον σας μπορεί να δημιουργήσει μια αίσθηση χαλάρωσης και απόδρασης από την καθημερινότητα.

 

Αναζωογονήστε, λοιπόν, τους χώρους σας με τεχνητά φυτά, μπείτε σε mood καλοκαιριού και #getspacegreened!

logo spacegreen

Πάτμου 8, Μαρούσι, Τ. 210 680 0032

Δευτέρα Παρασκευή: 09.00 – 19.00 || Σάββατο: 10.00 – 16.00

www.spacegreen.gr

FB: @spacegreenworld || IG: spacegreenworld || YouTube: @spacegreenworld

 

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin