Home / Fashion  / Τα flat σανδάλια συνδυάζουν άνεση και θηλυκότητα

Τα flat σανδάλια συνδυάζουν άνεση και θηλυκότητα

Γίνεται καλοκαίρι χωρίς flat σανδάλια; Όχι φυσικά! Αυτό γιατί χάρη σε αυτά είμαστε άνετες, stylish και καταπολεμάμε τη ζέστη!

Οι παντόφλες μάς δίνουν άνεση και τα high heels sandals μάς δίνουν το γοητευτικό sexiness που επιθυμούμε. Υπάρχει κάποιο υπόδημα που μπορεί να συνδυάζει και τα δύο; Ναι! Και αυτό είναι τα flat σανδάλια! Τα παπούτσια που θα λύσουν τα χέρια σας μπορούν να βρίσκονται κάθε χρόνο στη wish list σας. Ανάλογα με το στυλ και τις ανάγκες σας, όπως για παράδειγμα τις διακοπές ή τη δουλειά σας, θα κάνετε και την κατάλληλη επιλογή. Στην αγορά υπάρχουν αμέτρητες επιλογές! Υτό είναι τα flat σανδάλια!

 

Τα περισσότερα από αυτά ακολουθούν μία minimal σχεδιαστική φιλοσοφία. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να εξυπηρετήσουν δύο σκοπούς. Πρώτον έχουν τη δυναμική να απογειώσουν ένα outfit που είναι βασισμένο στην quiet luxury αισθητική. Ωστόσο πολλά από αυτά λειτουργούν και ως καμβάς για πιο statement και εκκεντρικές εμφανίσεις που χρειάζονται και μία minimal πινελιά. Δείτε τις προτάσεις που σας ετοιμάσαμε και δείτε πώς τα flat σανδάλια θα είναι πάντα in fashion! Βεβαίως.

Ancient Greek sandals

Ancient Greek sandals

 

 
flat σανδάλια

Ancient Greek Sandals

Giuseppe Zanotti

flat σανδάλια

Sarah Chofakian

Ancient Greek sandals

flat σανδάλια

Giuseppe Zanotti

 

Κεντρική εικόνα: zinafashionvibe/ Instagram Κεντρική εικόνα: zinafashionvibe/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.