Home / Cozyhome  / Cozy Meets  / ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε.: Αρχιτεκτονικά υλικά από το μέλλον

ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε.: Αρχιτεκτονικά υλικά από το μέλλον

medwood ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ
Η ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. συμμετείχε στη Medwood 2024, όπου παρουσίασε καινοτόμα αρχιτεκτονικά υλικά, μηχανισμούς επιπλοποιίας και λύσεις εξοπλισμού κουζίνας και μπάνιου.

 

Η ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. συμμετείχε στη Medwood 2024 που πραγματοποιήθηκε στις 4-7 Απριλίου στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, υπό την διοργάνωση της Medexpo. Για άλλη μια χρονιά η ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. εντυπωσίασε με την παρουσία της και κατάφερε να προτείνει έξυπνες λύσεις επιπλοποιίας και εξοπλισμού.

 

Ταυτόχρονα, η εταιρεία παρουσίασε τους μηχανισμούς επιπλοποιίας DTC, λύσεις εξοπλισμού κουζίνας-μπάνιου από τη STARAX, λύσεις επιφανειών μεγάλων διαστάσεων από τη Hyundai L&C – ακρυλικές επιφάνειες HANEX και χαλαζιακές επιφάνειες HANSTONE, καθώς και κεραμικές επιφάνειες της INFINITY, που εντυπωσίασαν τους επισκέπτες με το design και τις ιδιότητές τους. Τέλος, παρουσιάστηκαν τα συστήματα ραφιών αλουμινίου της VOLPATO, Stili Phos και Linea.

 

 

 

Από το 1979, η ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. αναπτύσσει διαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος μεγάλων εταιρειών από όλο τον κόσμο, με private label προϊόντα αλλά και εμπορία χιλιάδων ακόμα επιλογών, καλύπτει κάθε ανάγκη για κάθε έργο. Τα τελευταία χρόνια ενίσχυσε δυναμικά και τα αρχιτεκτονικά της υλικά, με λύσεις σε επιφάνειες ακρυλικές, χαλαζιακές και κεραμικές.

 

Τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του εντυπωσιακού περιπτέρου της ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. ανέλαβε η EXPOSYSTEM, την κατασκευή των εκθεσιακών επίπλων η ΥΙΟΙ Α. ΠΑΝΤΑΖΙΔΗ ΟΕ και την εφαρμογή η KARABIET IOANNIS. Η μεγάλη προσέλευση και τα θετικά σχόλια των επισκεπτών,.που ενημερώθηκαν αναλυτικά από το εξειδικευμένο προσωπικό της ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε.,.οδήγησαν την εταιρεία στην ανανέωση του ραντεβού της με τη MEDWOOD, το 2026.

 

ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε.
17ο χλμ. Παλαιάς Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας, Λαγκαδάς
Τ. 23940 52410
www.marmouris.gr

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?