Home / Cozyhome  / Κλιματιστικό: 7+1 χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει

Κλιματιστικό: 7+1 χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει

κλιματιστικό
Σε ποια τεχνικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά πρέπει να εστιάσετε, πριν επιλέξετε κλιματιστικό για το σπίτι σας;

 

Με τους μετεωρολόγους να προειδοποιούν πως το φετινό καλοκαίρι θα είναι το θερμότερο όλων των εποχών, σίγουρα αναζητάτε αξιόπιστες λύσεις κλιματισμού, που θα σας κρατήσουν δροσερούς – και ασφαλείς – στο σπίτι. Πώς, όμως, θα κάνετε τη σωστή επιλογή; Δείτε παρακάτω 7+1 χαρακτηριστικά, τα οποία πρέπει να διαθέτει το κλιματιστικό που θα διαλέξετε για το σπίτι σας.

 

1. Απόδοση

Πριν προχωρήσετε στην αγορά κλιματιστικού, θα πρέπει να γνωρίζετε με ακρίβεια τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου του σπιτιού σας, στον οποίο θα τοποθετηθεί. Η έκταση του χώρου θα υποδείξει και τα BTU, που πρέπει να διαθέτει το κλιματιστικό που θα επιλέξετε – όσο μεγαλύτερος, τόσο περισσότερα θα πρέπει να είναι τα BTU. Τα DC Inverter κλιματιστικά της EUROLAMP, Zephyrus, Zephyrus Black και Aere, διατίθενται σε επιλογές των 9000, 12000, 18000 και 24000 BTU, για να καλύψουν απόλυτα τις ανάγκες κάθε χώρου.

 

κλιματιστικό Zephyrus Black Eurolamp

 

2. Οικονομία

Οι αυξήσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος φέρνουν την εξοικονόμηση ενέργειας στις πρώτες θέσεις της λίστας με τα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ένα κλιματιστικό. Επομένως, προτιμήστε ένα air conditioner υψηλής ενεργειακής απόδοσης με λειτουργία ECO. Η λειτουργία αυτή διατηρεί ένα σταθερό εύρος θερμοκρασίας στον χώρο σας, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας, συμβάλλοντας έτσι στην εξοικονόμηση χρημάτων στους λογαριασμούς ρεύματος. Τα κλιματιστικά DC Inverter της EUROLAMP ρυθμίζουν την ταχύτητα του συμπιεστή έτσι, ώστε να διατηρείται η επιθυμητή θερμοκρασία, εξοικονομώντας ενέργεια έως και 60%.

 

3. Καινοτομία

Οι καινοτόμες λειτουργίες που διαθέτουν τα σύγχρονα κλιματιστικά δίνουν νέες δυνατότητες για την ψύξη του σπιτιού. Η λειτουργία i-FEEL, ένας ενσωματωμένος στο τηλεχειριστήριο αισθητήρας θερμοκρασίας, συμβάλλει στην καλύτερη και ακριβέστερη ρύθμιση της θερμοκρασίας του χώρου, ενώ η λειτουργία παροχής αέρα 3D δίνει τη δυνατότητα περιστροφής των περσίδων κάθετα και οριζόντια, για παροχή αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις. Σε συνδυασμό με τη λειτουργία ταχείας ψύξης, τα κλιματιστικά DC Inverter της EUROLAMP ψύχουν τον χώρο σας 15% πιο γρήγορα από τα συμβατικά κλιματιστικά.

 

zephyrus black

 

4. Υγιεινή και ασφάλεια

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που παραπονιούνται πως η χρήση κλιματιστικού – ειδικά κατά τη διάρκεια του βραδινού ύπνου – προκαλεί προβλήματα, όπως ρινική συμφόρηση και πονοκεφάλους. Για να αποφύγετε αυτές τις άβολες καταστάσεις, επιλέξτε ένα κλιματιστικό με πολλαπλό φίλτρο καθαρισμού του αέρα – Ιονισμού, Κατεχινών, Βιταμίνης C, Ενεργού Άνθρακα και Φίλτρο σκόνης και στερεών σωματιδίων – που αφαιρείται και πλένεται. Τα οικιακά κλιματιστικά της EUROLAMP διαθέτουν όλα τα παραπάνω, αλλά και λειτουργίες αυτοκαθαρισμού και υπενθύμισης καθαρισμού των φίλτρων, για να είστε σίγουροι πως ο αέρας που αναπνέετε είναι πάντα καθαρός. Παράλληλα, η λειτουργία ύπνου θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε τη θερμοκρασία του δωματίου σας κατά τη διάρκεια της νύχτας, εξασφαλίζοντας τα πιο δροσερά καλοκαιρινά όνειρα!

 

Zephyrus Eurolamp κλιματιστικό

 

5. Λειτουργικότητα

Πλέον, υπάρχει ένα app σχεδόν για οτιδήποτε. Γιατί, λοιπόν, να μην υπάρχει και για τον κλιματισμό του σπιτιού σας; Χάρη στην εφαρμογή EUROLAMP Smart,.μπορείτε να χειρίζεστε το κλιματιστικό σας άμεσα και από όπου κι αν βρίσκεστε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε το app.σε οποιαδήποτε συσκευή με λειτουργικό Android ή iOS με πρόσβαση στο διαδίκτυο –.και να επιλέξετε την ώρα που θα ανοίξετε ή θα κλείσετε το κλιματιστικό σας και.τη θερμοκρασία που επιθυμείτε να έχει ο χώρος σας. Έτσι, επιστρέφοντας στο σπίτι μετά από μια ζεστή μέρα ή τις καλοκαιρινές διακοπές σας,.θα μπείτε σε μια όαση δροσιάς!

 

zephyrus

 

6. Βιωσιμότητα

Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες που παρατηρούνται τα τελευταία χρόνια σε όλο τον πλανήτη,.έχουν ένοχο και δεν είναι άλλος από την κλιματική αλλαγή. Χάρη στο οικολογικό ψυκτικό μέσο R32, με μηδενικό δυναμικό καταστροφής του όζοντος (ODP).και πολύ χαμηλό δυναμικό παγκόσμιας θέρμανσης (GWP) σε σχέση με το ψυκτικό R410a,.τα οικιακά κλιματιστικά της EUROLAMP σάς επιτρέπουν να δροσιστείτε, χωρίς να επιβαρύνετε το περιβάλλον.

 

7. Αξιοπιστία

H αγορά κλιματιστικού δεν μπορεί να γίνεται συχνά, λόγω κόστους. Επομένως,.πρέπει να διασφαλίσετε πως αυτό που θα επιλέξετε θα αντέξει στον χρόνο. Την αξιοπιστία των κλιματιστικών DC Inverter της EUROLAMP.επιβεβαιώνει και η δεκαετής εγγύηση που τα συνοδεύει, για.να είστε σίγουροι πως η δροσιά τους θα σας συντροφεύει για χρόνια πολλά!

 

κλιματιστικό

 

+1. Αισθητική

Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό χαρακτηριστικό που πρέπει να λάβετε υπόψη,.πριν καταλήξετε στο νέο κλιματιστικό σας, είναι η… ομορφιά του! Επιλέξτε ένα air conditioner της EUROLAMP, Zephyrus, Zephyrus Black ή Aere, με νέα, σύγχρονη αισθητική σχεδιασμού,.σε λευκή ή μαύρη απόχρωση, που θα ενταχθεί αρμονικά σε κάθε εσωτερικό χώρο του σπιτιού σας!

 

 

 

Η EUROLAMP είναι μία διαρκώς αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία που πρωτοπορεί, καινοτομεί και κάνει τη διαφορά εδώ και 25 χρόνια!

Διαθέτει προϊόντα γενικού φωτισμού (οικιακής και επαγγελματικής χρήσης), ηλεκτρολογικού υλικού, χριστουγεννιάτικου φωτισμού και διάκοσμου, κλιματιστικές μονάδες Zephyrus και Aere, ηλεκτρικές συσκευές, φωτοβολταϊκά συστήματα και φορτιστές αυτοκινήτων LIGHTBORN SYSTEMS, προϊόντα ηλεκτροκίνησης emoov (ηλεκτρικά scooter και ποδήλατα) και προϊόντα διακόσμησης ESTHETI, έχοντας πάντα το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και στόχο την παροχή του καλύτερου προϊόντος, την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών της και την ικανοποίηση του καταναλωτή! Η EUROLAMP διαθέτει δίκτυο πωλήσεων στην Ελλάδα, την Κύπρο και σε περισσότερες από 30 χώρες.

 

www.eurolamp.gr

info@eurolamp.gr

FB IGYouTubeLinkedin

 

 

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin