Home / Men  / Η Guess Originals παρουσιάζει την καλοκαιρινή της συλλογή!

Η Guess Originals παρουσιάζει την καλοκαιρινή της συλλογή!

Guess Originals

Μία ολοκαίνουργια summer collection από τη Guess Originals! Patterns και περιπετειώδης vibes που θα ταιριάξουν σε κάθε street style!

Η Guess Originals αποκάλυψε την επερχόμενη συλλογή της για το Καλοκαίρι του 2024, επιλέγοντας τον νέο rapper CAMO ως κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας. Το brand εμπνεύστηκε από το street style της Νέας Υόρκης, του Los Angeles και της Φλόριντα και μετέφερε την καμπάνια σε μία μυστηριώδη λίμνη που μας καλεί σε καλοκαιρινές περιπέτειες. Τα ρούχα της συλλογής ευθυγραμμίζονται με τα συνολικά υλικά. Ελαφριά αντιανεμικά, γιλέκα, πουκάμισα και ασορτί παντελόνια σε μία φανταστική χρωματική παλέτα. Καθώς η συλλογή είναι camo-κεντρική είναι γεμάτη με γήινες αποχρώσεις, ενώ το ροζ χρώμα δίνει μία πιο διασκεδαστική πινελιά.

 

 

Ο CAMO, μέλος των Concrete Boys, είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας την οποία φωτογράφησε η Neri. Για τις ανάγκες της καμπάνιας επέστρεψε στη χώρα καταγωγής του, τη Georgia και αγκάλιασε πλήρως το φυσικό τοπίο.

Τα ιδιαίτερα prints προέκυψαν μέσα από τη συνεργασία με το brand Realtree. Αυτή η συνεργασία με την Guess Originals σηματοδοτεί την άνοδο της Realtree στη μαζική αγορά και αποδεικνύει ότι η τάση camo ανεβαίνει όλο και περισσότερο. Αυτή η συνεργασία με την Guess Originals σηματοδοτεί την άνοδο της Realtree στη μαζική αγορά και αποδεικνύει ότι. 

Guess Originals

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.