Home / Good Life  / Η λίστα με τις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης

Η λίστα με τις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης

καλύτερες παραλίες
Ανακαλύψτε τα Travelers’ Choice Best of the best awards for beaches 2024! Ποιες ελληνικές παραλίες βρέθηκαν ανάμεσα στις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης;

 

Υπάρχουν πολλά μέρη που αξίζουν να επισκεφτούμε το καλοκαίρι. Η Ευρώπη έχει πολλά νησιά και προορισμούς, άλλα με καλύτερες παραλίες, αλλά όχι με τόσο όμορφες. Τα Travelers’ Choice Best of the best awards for beaches 2024 κυκλοφόρησαν τη λίστα με τις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης, με γνώμονα την ποιότητα και την ποσότητα των κριτικών και αξιολογήσεων από ταξιδιώτες του TripAdvisor. Ποια παραλία βρέθηκε στην κορυφή της λίστας και ποιες ελληνικές παραλίες κατάφεραν να ξεχωρίσουν;

 

 

Η πρώτη τριάδα καθορίστηκε ως εξής: Πρώτη η Pradia da Falésia στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, δεύτερη η Spiaggia dei Conigli στη Λαμπεντούζα της Ιταλίας και 3η η La Concha στο Σαν Σεμπαστιάν της Ισπανίας. Η Praia da Falésia είναι γνωστή για τους εντυπωσιακούς βράχους, τη χρυσή άμμο και τα αστραφτερά γαλάζια νερά της. Κάντε ηλιοθεραπεία στην τεράστια ακτή, κάντε κολύμπι ή σέρφινγκ στα κύματα ή κάντε μια βόλτα στο γραφικό μονοπάτι στην κορυφή των βράχων και δείτε την απίστευτη θέα”, σύμφωνα με το TripAdvisor.

 

https://www.instagram.com/p/C6V0vkfMEXy/

 

Έκτη στην κατάταξη βρέθηκε η Φαλασάρνα της Κρήτης, όγδοη ο Μύρτος στην Κεφαλονιά, 12η το Antony Quin στη Ρόδο και τέλος 14η τα Μάταλα στην Κρήτη. Ποιες από αυτές έχετε επισκεφτεί και ποιες ονειρεύεστε να απολαύσετε στο μέλλον; Δείτε την ολοκληρωμένη λίστα:

Praia da Falésia, Πορτογαλία
Spiaggia dei Conigli, Ιταλία
La Concha, Ισπανία
Reynisfjara, Ισλανδία
Playa de Las Canteras, Ισπανία
Φαλάσαρνα, Ελλάδα
Παραλία Νησί, Κύπρος
Μύρτος, Ελλάδα
Playa de Maspalomas, Ισπανία
Παραλία Μαύρης Άμμου, Ισλανδία
Playa de Muro, Ισπανία
Άντονι Κουίν, Ελλάδα
Plage de Palombaggia, Γαλλία
Μάταλα, Ελλάδα
Fig Tree Bay, Κύπρος
Παραλία Iztuzu, Türkiye
Cala Mariolu, Ιταλία
Παραλία Μακρόνησος, Κύπρος
Weymouth, Ηνωμένο Βασίλειο
Bournemouth, Ηνωμένο Βασίλειο
Konyaalti, Τουρκία
Praia da Nazare, Πορτογαλία
Lido Marakaibbo, Ιταλία
Praia dos Três Irmãos, Πορτογαλία
Mellieha, Μάλτα

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.