Home / Men  / Η ανδρική μόδα γιορτάζει στο Μιλάνο!

Η ανδρική μόδα γιορτάζει στο Μιλάνο!

ανδρική μόδα

Η Milan Fashion Week ξεκίνησε και γιορτάζει την ανδρική μόδα! Ποια shows ξεχωρίσαμε από τις πρώτες μέρες;

Ο Ιούνιος στο Μιλάνο είναι αφιερωμένος στην ανδρική μόδα! Δείτε τα shows που έκλεψαν τις εντυπώσεις σε αυτήν τη Milan Fashion Week!

 
Prada SS25

Η Miuccia Prada και ο Raf Simons δημιούργησαν ένα επαναστατικό και διασκεδαστικό show! Minimal διακόσμηση συνδυάστηκε με tecnho beats και οι παραδοσιακές σιλουέτες ανανεώθηκαν με αναζωογονητικές σιλουέτες και πολυτελή edgy αναφορές. Με την ονομασία “Closer” η συλλογή συνδύασε το πραγματικό με το φανταστικό, ζητώντας από το κοινό να αμφισβητήσει τον χρόνο και τα αντικείμενα που καθορίζουν την καθημερινότητά μας.

 

JW Anderson SS25

Πολλοί έδωσαν στη συλλογή του JW Anderson πέντε αστέρια! Το θέμα του show ήταν ο ύπνος, αλλά ο σχεδιαστής κατάφερε να “ξυπνήσει” την ανδρική μόδα. Η παιχνιδιάρικη προσέγγιση του σχεδιαστή έλαμψε, μέσα από τα ογκώδη και εκκεντρικά outfits. Ο τόσο ταλαντούχος σχεδιαστής έκλεισε το show του με μία σειρά από εικονογραφημένα πλεκτά.

 

Emporio Armani SS25

Η Ιταλική μάρκα είναι γνωστή για την προσέγγισή της στα εντυπωσιακά ιταλικά ανδρικά ενδύματα. Το show ήταν ένας φόρος τιμής στον τρόπο ζωής της ιππασίας, απεικονίζοντας κοπάδια αλόγων να τρέχουν στα χωράφια καθώς ξεκινούσε. Υπήρχαν και πολλές αναφορές στα 20s και στη ζωή στην Ιταλική ύπαιθρο. Ο θρύλος της μόδας απέδειξε και πάλι το πώς καταφέρνει τόσα χρόνια να είναι στο fashion game.

Fendi SS25

Η συλλογή του οίκου είναι η επιτομή των σύγχρονων ανδρικών ενδυμάτων. Οι μεταβαλλόμενοι κώδικες του Hous επανεξετάστηκαν, αναβαθμίζοντας την ανδρική μόδα. Καθρέπτες που κινούνταν γύρω γύρω και φυσικά φώτα έδωσαν άλλο νόημα στο σκηνικό του show. Οι επώνυμοι που παρευρέθηκαν γοητεύτηκαν από την elegant συλλογή!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.