Home / Cozyhome  / Ταξίδι στον φωτεινό κόσμο της Artemide Ιταλίας

Ταξίδι στον φωτεινό κόσμο της Artemide Ιταλίας

ταξίδι Artemide Ιταλίας
Οι βραβευμένες εταιρείες των 100% Hotel Design Awards απόλαυσαν ένα μοναδικό ταξίδι στα headquarters της Artemide Ιταλίας στο Μιλάνο.

 

Η Artemide, ως χορηγός του θεσμού των 100% Hotel Design Awards, που διεξάγεται στο πλαίσιο της έκθεσης 100% Hotel Show, προσέφερε στις βραβευμένες εταιρείες από τον κλάδο της Αρχιτεκτονικής και των Κατασκευών ένα διήμερο ταξίδι στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Μιλάνο. Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν οι εταιρείες K-Studio, Agarch+, Airtec και MOLD Architects,.ενώ την αποστολή συνόδευσε και εκπρόσωπος από τη διοργανώτρια εταιρεία.της 100% Hotel Show και των βραβείων, Demand Fairs & Media.

 

ταξίδι φωτισμός

 

Οι εκπρόσωποι των γραφείων που ταξίδεψαν στην Ιταλία είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο Showroom και να θαυμάσουν από κοντά προϊόντα διαχρονικής αισθητικής. Επιπρόσθετα, έζησαν κατ’ αποκλειστικότητα την ιδιαίτερα ξεχωριστή εμπειρία περιήγησης στο Εργοστάσιο και στα Laboratories της Artemide, παρατηρώντας από κοντά τη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων, αλλά και όλα τα στάδια ποιοτικού ελέγχου.

 

 

Παράλληλα, τους δόθηκε η ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά την President & CEO της Artemide, Carlotta de Bevilacqua, και να συζητήσουν θέματα που αφορούν στη βελτίωση της ανθρώπινης ζωής μέσα από τον ποιοτικό φωτισμό, τη βιωσιμότητα αλλά και την καινοτομία.

 

ταξίδι Artemide

ταξίδι

www.artemide.gr

Αθήνα: Λ. Κηφισίας 200, Κηφισιά, Τ. 210 623 3537

Θεσσαλονίκη: Γ. Παπανδρέου 92, Τ. 231 040 3934

|| IG

 

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?