Home / Beauty  / Sculptra: Αναζωογονήστε το πρόσωπό σας, από τη Dr Γεωργία Βαδαρλή

Sculptra: Αναζωογονήστε το πρόσωπό σας, από τη Dr Γεωργία Βαδαρλή

Sculptra
Η επίτευξη μιας νεανικής εμφάνισης συχνά απαιτεί περισσότερα από την απλή φροντίδα του δέρματος. Το Sculptra, μια επαναστατική ενέσιμη θεραπεία, προσφέρει μια μοναδική προσέγγιση στην αναζωογόνηση του προσώπου. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά πληρωτικά (fillers), το Sculptra διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και φέρει φυσικά και μακροχρόνια αποτελέσματα.

 

Τι είναι το Sculptra;

Το Sculptra, ένα ενέσιμο πολυ-L-γαλακτικό οξύ (PLLA), χρησιμεύει ως διεγέρτης του κολλαγόνου προωθώντας τη φυσική παραγωγή του κολλαγόνου του δέρματος. Αποκαθιστά την απώλεια όγκου και γεμίζει τις διάφορες πτυχές και ρυτίδες του προσώπου, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τα σημάδια γήρανσης.

 

Οι ιδανικοί υποψήφιοι για το Sculptra

Ιδανικοί υποψήφιοι για το Sculptra είναι τα άτομα που επιδιώκουν να αναζωογονήσουν το πρόσωπό τους, ιδίως εκείνα που αντιμετωπίζουν απώλεια όγκου, ρυτίδες ή γραμμές του προσώπου λόγω γήρανσης. Η θεραπεία αυτή είναι κατάλληλη για ένα ευρύ φάσμα ατόμων από όλες τις ηλικίες, με στόχο την αποκατάσταση του φυσικού περιγράμματος και την αναζωογόνηση του δέρματος.

Το Sculptra είναι μια θεραπεία κατάλληλη τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες που αναζητούν αναζωογόνηση του προσώπου και αποκατάσταση του όγκου. Μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την απώλεια όγκου λόγω ηλικίας και τις πτυχές του προσώπου σε άνδρες και γυναίκες ασθενείς.

 

Οφέλη του Sculptra
 • Φυσική εμφάνιση: το Sculptra αυξάνει τον όγκο σταδιακά, προσφέροντας μια πιο φυσική εμφάνιση με την πάροδο του χρόνου.
 • Διέγερση του κολλαγόνου: Το Sculptra όχι μόνο γεμίζει τις περιοχές, αλλά προάγει επίσης τη φυσική ανάπλαση και αναζωογόνηση του δέρματος.
 • Διάρκεια αποτελεσμάτων: Διαρκεί περισσότερο από τα παραδοσιακά πληρωτικά υαλουρονικού οξέος.
 • Ευελιξία: Αντιμετωπίζει προβλήματα σε διάφορες περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των ρινοπαρειακών περιοχών και των ζυγωματικών.
 • Μειώνει τις λεπτές γραμμές ή τις βαθιές ρυτίδες.
 • Είναι ασφαλές και εγκεκριμένο
 
Τι περιλαμβάνει η διαδικασία

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ο πλαστικός χειρουργός εγχέει το Sculptra κάτω από το δέρμα. Η διαδικασία διαρκεί γενικά περίπου 30-45 λεπτά, ανάλογα με τις περιοχές που αντιμετωπίζονται. Συνήθως χρειάζονται πολλαπλές συνεδρίες για να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα, που συνήθως απέχουν μεταξύ τους αρκετές εβδομάδες.

 

Διάρκεια αποτελεσμάτων

Για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος μπορεί να χρειαστεί μια σειρά θεραπειών με Sculptra. Ενώ τα πρώτα αποτελέσματα μπορούν να αρχίσουν να εμφανίζονται μετά την αρχική θεραπεία, μπορεί να χρειαστούν μερικοί μήνες για να γίνουν ορατά τα τελικά αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα από τη διαδικασία μπορούν να διαρκέσουν έως και δύο χρόνια ή και περισσότερο, καθιστώντας το Sculptra μια δημοφιλή επιλογή για τη βελτίωση του προσώπου.

 

Πιθανοί κίνδυνοι και παρενέργειες

Όπως συμβαίνει με όλες τις αισθητικές επεμβάσεις, υπάρχουν κίνδυνοι ή παρενέργειες που μπορεί να συμβούν, αλλά είναι σπάνιες, προσωρινές και υποχωρούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι κίνδυνοι του Sculptra περιλαμβάνουν:

 • Οίδημα
 • Μώλωπες
 • Αποχρωματισμό του δέρματος
 • Πόνο ή δυσφορία
 • Κνησμό
 • Ογκίδια ή εξογκώματα κάτω από το δέρμα

Οι ενέσεις Sculptra ανήκουν στην κατηγορία των μη επεμβατικών διαδικασιών και ο χρόνος επούλωσης είναι σχετικά γρήγορος σε σύγκριση με άλλες αισθητικές θεραπείες. Το δέρμα σας μπορεί να πονάει και μπορεί να έχετε ελαφρούς μώλωπες στο σημείο της ένεσης για μερικές ημέρες. Αποφύγετε την άσκηση ή τις έντονες δραστηριότητες για τουλάχιστον 24 ώρες μετά την διαδικασία. Θα μπορέσετε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως μετά την επέμβαση.

 

Το Sculptra αποτελεί μια αξιοσημείωτη επιλογή για την αναζωογόνηση του προσώπου, προσφέροντας μακροχρόνια, φυσικά αποτελέσματα, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου του δέρματος. Η ικανότητά του να αντιμετωπίζει την απώλεια όγκου και τις ρυτίδες το καθιστά πολύτιμη επιλογή για όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη βελτίωση του προσώπου με αποτελέσματα που διαρκούν στον χρόνο. Η συζήτηση με έναν έμπειρο πλαστικό χειρουργό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη διαδικασία και να αποφασίσετε εάν είναι η καταλληλότερη λύση για τη δική σας περίπτωση.

 

Για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με το Sculptra επικοινωνήστε μαζί μας στο. 2310 488719 ή στο [email protected] και κλείστε ραντεβού για μια συμβουλευτική συνεδρία!

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?