Home / Beauty  / Lifting προσώπου χωρίς νυστέρι, από την Dr Γεωργία Βαδαρλή

Lifting προσώπου χωρίς νυστέρι, από την Dr Γεωργία Βαδαρλή

Lifting προσώπου
Οι ρυτίδες, η θαμπή και κουρασμένη όψη και το «κρεμασμένο» πρόσωπο είναι ο τρόπος με τον οποίο ο χρόνος που περνάει γίνεται ορατός στο πρόσωπό μας. Γυναίκες και άνδρες βλέπουν τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπό τους και αναζητούν λύσεις να τα αντιστρέψουν. Καθώς ο σύγχρονος τρόπος ζωής δεν αφήνει μεγάλα περιθώρια χρόνου για ανάρρωση, η νέα τάση είναι οι περισσότεροι να αναζητούν θεραπείες και τεχνικές που να αποφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Παράλληλα να είναι και ελάχιστα ή καθόλου επεμβατικές ώστε ο χρόνος ανάρρωσης να είναι ελάχιστος ως και μηδενικός. Το lifting προσώπου χωρίς νυστέρι είναι, πλέον, μια πραγματικότητα καθώς η πληθώρα τεχνικών και θεραπειών της πλαστικής χειρουργικής επιτρέπει εξαιρετικά αποτελέσματα που διαρκούν, χωρίς την ανάγκη χειρουργικής επέμβασης.

 

Με ποιες τεχνικές και θεραπείες μπορεί να γίνει lifting προσώπου χωρίς νυστέρι;

Νήματα PDO Lifting προσώπου

Τα νήματα πολυδιοξανόνης PDO θεωρούνται από τα πιο ασφαλή υλικά που τοποθετούνται στους βαθύτερους ιστούς, είναι βιοαπορροφήσιμα και φιλικά στον οργανισμό. Τα νήματα PDO εισάγονται στο δέρμα με τη βοήθεια ατραυματικής βελόνας επιφανειακά μέσα στο δέρμα. Με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργηθεί ουσιαστικά ένα υποστηρικτικό πλέγμα το οποίο θα ανασηκώσει και θα διατηρήσει το δέρμα στην φυσιολογική του θέση. Ταυτόχρονα  αρχίζει η παραγωγή νέου κολλαγόνου με αποτέλεσμα την σύσφιξη και τη βελτίωση  της  επιδερμίδας. Τα νήματα PDO μπορούν νε εφαρμοστούν σε διάφορα σημεία του προσώπου. Στο λαιμό, το μέτωπο, στην περιοχή γύρω από το στόμα, γύρω από τη μύτη αλλά και στο οβάλ του προσώπου.

Είναι μια σύγχρονη θεραπεία αντιγήρανσης, με σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως:

  • Σβήσιμο των ρυτίδων
  • Σύσφιξη του δέρματος
  • Βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου
  • Βελτίωση των ουλών ακμής
  • Μείωση του διπλοσάγονου
  • Διατήρηση των εκφράσεων του προσώπου.

 

Ενέσιμη Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία για την αποτελεσματική της δράση χρησιμοποιεί πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια τα οποία προέρχονται από το αίμα του ασθενούς. Το πλάσμα με τα αιμοπετάλια εγχύεται σε διάφορες περιοχές του προσώπου και του σώματος. Τα αιμοπετάλια απελευθερώνουν αυξητικούς παράγοντες που εκκινούν τη διαδικασία αναγέννησης και ανάπλασης των κυττάρων.

Η δράση της είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε προβλήματα όπως:

 

Botox

Το Botox χρησιμοποιεί την αλλαντική τοξίνη τύπου Α για να παραλύσει προσωρινά τον ή τους μύς του προσώπου κάτω από τις ρυτίδες έκφρασης ώστε να περιοριστεί η σύσπασή τους. Εφαρμόζεται συνήθως για τις ρυτίδες στο μέτωπο, το μεσόφρυο, το πόδι της χήνας και γενικότερα στο άνω τριτημόριο του προσώπου. Πρόκειται για ενέσιμη θεραπεία, η οποία είναι απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη και δεν απαιτεί νοσηλεία. Τα αποτελέσματα γίνονται άμεσα ορατά και βελτιώνονται επιπλέον με την πάροδο του χρόνου.

 

Υαλουρονικό

Το υαλουρονικό υπάρχει ήδη φυσικά στον οργανισμό μας. Ωστόσο με την πάροδο των χρόνων η παραγωγή του μειώνεται με αποτέλεσμα το πρόσωπο να δείχνει γερασμένο και άτονο. Έτσι χρησιμοποιείται το ενέσιμο υαλουρονικό. Είναι και αυτή μια απόλυτα ασφαλής διαδικασία. Το υαλουρονικό εφαρμόζεται για να αναπληρώσει τον χαμένο όγκο του προσώπου, να διορθώσει τις βαθιές ρυτίδες και γενικότερα στο μέσο και κάτω τριτημόριο του προσώπου. Ως θεραπεία γίνεται στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού και δεν χρειάζεται νοσηλεία.

Lifting προσώπου

Fillers χειλιών

Τα fillers χειλιών μπορούν να αυξήσουν τον όγκο των χειλιών που μπορεί να έχει χαθεί λόγω ηλικίας ή λόγω του φυσικού σχήματος και να διορθώσουν ατέλειες κα ασυμμετρίες. Μπορούν επίσης να εφαρμοστούν απλά για να προσφέρουν μια ανανέωση στην εικόνα του προσώπου. Ανήκει στην κατηγορία των «lunch time treatments», που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται σημαντικός  χρόνος ούτε για την ίδια τη διαδικασία ούτε για την ανάρρωση από αυτή. Μετά την εφαρμογή της αναισθησίας και με τη βοήθεια πολύ λεπτής βελόνας ή κάνουλας, ο πλαστικός χειρουργός εμφυτεύει το υαλουρονικό οξύ διορθώνοντας τον όγκο, το σχήμα και οποιαδήποτε δυσμορφία των χειλιών.

 

Sculptra

Η θεραπεία με Sculptra χρησιμοποιεί το πολυ – L – γαλακτικό οξύ, το οποίο έχει την ιδιότητα να διεγείρει με φυσικό τρόπο τα κύτταρα του δέρματος ώστε να παράγουν κολλαγόνο. Είναι ένα ενέσιμο υλικό που έχει την ιδιότητα να αποκαθιστά την απώλεια όγκου που υπάρχει στο πρόσωπο. Το Sculptra ενίεται στο δέρμα και σε περιοχές του προσώπου που παρουσιάζουν έλλειψη λίπους ή/και όγκου. Με τον τρόπο αυτό η όψη του προσώπου γίνεται πιο φρέσκια, πιο νεανική και πιο σφριγηλή.

Είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία η οποία μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, προσφέρει περισσότερο όγκο στο πρόσωπο και εξομαλύνει την υφή του δέρματος.

 

Επικοινωνήστε με την Dr. Γεωργία Βαδαρλή για μια συμβουλευτική επίσκεψη και βρείτε τη λύση που σας ταιριάζει!

 

www.vadarli.gr

christinamai@cozyhome.gr

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.

})(jQuery)