Home / Lifestyle  / Celebrities  / Kevin Spacey: Διαλέγω πλέον να ζω σαν ένας gay άντρας!

Kevin Spacey: Διαλέγω πλέον να ζω σαν ένας gay άντρας!

Οι συγκλονιστικές δηλώσεις του βραβευμένου με Oscar ηθοποιού!

Πάνω κάτω έχει έρθει η ζωή του Kevin Spacey τις τελευταίες μέρες, με αποκορύφωμα τη δήλωση, που έκανε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, όπου δήλωσε ανοιχτά στον κόσμο τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

 

 

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο ηθοποιός του Star Trek, Anthony Rapp, ξεκίνησε μία λεκτική επίθεση απέναντι στον πρωταγωνιστή του House of Cards, κατηγορώντας τον ότι προσπάθησε να τον αποπλανήσει σεξουαλικά στο σπίτι του, όταν ο Spacey ήταν 26 ετών και ο ίδιος μόλις 14!

 

 

Ο Rapp είχε ξεκινήσει την καριέρα του στην υποκριτική από τα 9 του και εκείνο το διάστημα οι δυο τους ήταν συνάδελφοι και εμφανίζονταν μαζί σε παράσταση του Broadway.

 

Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, ο Spacey είχε οργανώσει ένα πάρτυ στο σπίτι του και κάλεσε και τον Rapp. Όπως κυλούσε, όμως, η βραδιά ο 14χρονος τότε ηθοποιός αντιλήφθηκε ότι είχαν φύγει όλοι οι καλεσμένοι και βρέθηκαν μόνοι τους, ενώ σε κάποια στιγμή ο Spacey τον ξάπλωσε στο κρεβάτι και έπεσε πάνω του. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με δηλώσεις του ίδιου, ο Rapp κλείστηκε στο μπάνιο, όπου είδε μια φωτογραφία του Spacey αγκαλιά με έναν άλλο άνδρα και συνειδητοποίησε, ότι είναι gay! Έτσι, άνοιξε την πόρτα του μπάνιου και έφυγε από το σπίτι.

 

 

Τώρα, γιατί ξέσπασε μετά από τόσα χρόνια; Γιατί, όπως είπε, όσο έβλεπε τον Kevin Spacey να γίνεται όλο και πιο διάσημος, αποσπώντας όλο και περισσότερα βραβεία, (μεταξύ των οποίων ένα Tony Award, δύο Oscars, τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή στο Old Vic theater του Λονδίνου και 6 seasons-and counting-στην διάσημη σειρά House of Cards), ένιωθε, όπως είπε, το στομάχι του να καίει! 

 

 

Όλα αυτά δεν άφησαν, φυσικά, ανεπηρέαστο τον διάσημο και πολυβραβευμένο ηθοποιό, ο οποίος δημοσίευσε σχετική απάντηση στο λογαριασμό του στο Twitter, ενώ “άδραξε” την αφορμή να μιλήσει ανοιχτά και για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό και να δηλώσει ανοιχτά, πως είναι gay!

 

 

Συγκεκριμένα ο 58χρονος πλέον ηθοποιός έγραψε τα εξής:

“Έχω πολύ σεβασμό και θαυμασμό για τον Anthony Rapp σαν ηθοποιό. Είμαι κάτι παραπάνω από τρομοκρατημένος με αυτήν την ιστορία. Ειλικρινά δε θυμάμαι αυτή τη συνάντηση, ειδικά καθώς έχουν περάσει 30 χρόνια. Ωστόσο, αν όντως συμπεριφέρθηκα, όπως ισχυρίζεται, του χρωστάω την πιο ειλικρινή μου συγνώμη, γιατί αυτό θα ήταν μια βαθιά ακατάλληλη συμπεριφορά λόγω κατανάλωσης αλκοόλ και ζητώ συγνώμη για τα αισθήματα, που περιγράφει ότι κουβαλάει όλα αυτά τα χρόνια!

Όλη αυτή η ιστορία με ενθάρρυνε να απευθυνθώ και για άλλα πράγματα της ζωής μου. Ξέρω, ότι υπάρχουν ιστορίες για μένα και οι οποίες έχουν πυροδοτηθεί και από το γεγονός, ότι προστατεύω τόσο πολύ την ιδιωτικότητά μου. Όπως ξέρουν οι κοντινοί σε μένα, είχα σχέσεις και με γυναίκες και με άντρες στη διάρκεια της ζωής μου και πλέον επιλέγω να ζήσω σαν ένας gay άντρας. Θέλω να το διαχειριστώ αυτό δημόσια και με ειλικρίνεια και αυτό ξεκινά με το να εξετάσω τη δική μου συμπεριφορά”. 

 

Δε ξέρουμε, αν θα υπάρξει απάντηση από την αντίπαλη πλευρά, αυτό που ξέρουμε, όμως, είναι ότι ο τηλεοπτικός Francis Underwood κατάφερε και στην πραγματική ζωή να “γυρίσει την τράπουλα” προς το μέρος του και να κάνει τον κόσμο να συζητάει μόνο για αυτόν!

 

annygalinou@cozyhome.gr

Journalist, blogger, dreamer... Believe you can. And you're halfway there!

})(jQuery)