Home / Good Life  / Art & Culture  / BLISS: Θέλουμε η μουσική μας να αποτελεί ένα διάλειμμα από καθετί αρνητικό!

BLISS: Θέλουμε η μουσική μας να αποτελεί ένα διάλειμμα από καθετί αρνητικό!

BLISS
Οι BLISS -η Chistie Bell στα φωνητικά, ο Μάκης Γεωργίου στο μπάσο και φωνητικά, ο Στέλιος Σεκέρογλου στα πλήκτρα και φωνητικά και o Δημήτρης Κολυμβανός στην κιθάρα- έχουν κατάφερει να γίνουν ένα από τα πιο δραστήρια μουσικά συγκροτήματα της πόλης. Αν βρεθείς σε κάποια ζωντανή εμφάνισή τους, θα καταλάβεις ότι κάθε φορά στήνουν το απόλυτο live party!
 
Διηγηθείτε μας την ιστορία της μέχρι τώρα μουσικής πορείας σας. Υπάρχει κάποια στιγμή που έχετε ξεχωρίσει; BLISS

Ξεκινήσαμε το μουσικό μας ταξίδι το καλοκαίρι του 2014. Αυτό που θέλαμε από την αρχή ήταν να κάνουμε κάθε μας εμφάνιση το απόλυτο live party. Να κάνουμε τον κόσμο να περνάει υπέροχα! Να του μένουμε αξέχαστοι, συνδυάζοντας πολλά είδη μουσικής και παίζοντας αγαπημένα τραγούδια του, από διάφορες περιόδους. Παλιά, νέα, rock, disco, R&B. Και σε αυτό το πλαίσιο θέλαμε να δημιουργήσουμε και τη δική μας μουσική, κυκλοφορώντας τα δικά μας κομμάτια, με τη δική μας ξεχωριστή πινελιά.

 

Μετά από πάρα πολλές εμφανίσεις, μικρές και μεγάλες, και αφού ξεκινήσαμε και τη δική μας δισκογραφία, είμαστε με την τωρινή μας σύνθεση από τον Μάρτιο του 2022. Τελευταία μας κυκλοφορία είναι το κομμάτι “Δεν Θα Περιμένω”, το οποίο έχει και video clip και κυκλοφορεί από την Plus Rec. Για εμάς, κάθε live εμφάνιση είναι μια ξεχωριστή στιγμή. Το να έρχεσαι σε επαφή με το κοινό και να το βοηθάς να ξεχνάει τα προβλήματά του και να διασκεδάζει είναι ο λόγος που παίζουμε μουσική. Σίγουρα, όμως, ξεχωρίζουμε τις εμφανίσεις μας σε μεγάλα καλοκαιρινά φεστιβάλ (π.χ. οι 2 εμφανίσεις μας στο River Party) καθώς και αυτές στην τηλεόραση.

 

Μέσα από τα κομμάτια και τα live σας βλέπουμε το πόσο πετυχημένα έχετε συνδέσει πολλά είδη μουσικής! Πώς καταφέρνετε να συνεργάζεστε αρμονικά και ταυτόχρονα να πειραματίζεστε και να εξελίσσετε συνεχώς μέσα από τόσα διαφορετικά μουσικά μονοπάτια;

Βασικό κριτήριο για κάθε live μας είναι να περάσουν όλοι καλά. Και γι’ αυτόν τον λόγο προσπαθούμε να καλύψουμε ένα ευρύ φάσμα από είδη και εποχές. Βασικός γνώμονας είναι πρώτα το τι αρέσει σε εμάς. Τι θα θέλαμε εμείς να ακούσουμε σε ένα live για να περάσουμε καλά. Αυτό που βοηθάει πολύ είναι τα διαφορετικά μουσικά γούστα του καθενός και οι διαφορετικές μουσικές καταβολές που έχουν τα μέλη των BLISS. Ο καθένας φέρνει τις επιρροές του και τις ιδέες του και έπειτα όλοι μαζί προσπαθούμε να ‘παντρέψουμε’ αυτά τα στοιχεία. Διαρκώς ακούμε μαζί καινούργια μουσική και ψάχνουμε νέα είδη και κομμάτια να ενσωματώσουμε στο πρόγραμμά μας.

 

 

Ποια είναι η έμπνευση γύρω από το τελευταίο σας hit “Δεν θα περιμένω” και ποια είναι τα συναισθήματα που θέλετε να προκαλέσει στο κοινό;

Η μουσική του “Δεν Θα Περιμένω” ήταν αυτή που έδωσε και την έμπνευση για τους στίχους. Μας δημιούργησε ένα αίσθημα απελευθέρωσης, ένα ξέσπασμα. Και αυτό το συναίσθημα μάς οδήγησε και στο νόημα που θέλαμε να δώσουμε στο τραγούδι. Μια νέα αρχή απαιτεί να αφήσεις πίσω οτιδήποτε είναι παλιό. Το να μην περιμένεις κάτι που σε κρατάει πίσω είναι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσεις μπροστά και να εξελιχθείς. Για τον καθένα αυτή η νέα αρχή είναι διαφορετική. Έμεις θέλουμε ο κόσμος να το ακούσει, να αφεθεί στον ρυθμό του και να χορέψει μαζί μας! Σχετικά με τη μουσική σύνθεση του, θα λέγαμε ότι είναι μια μίξη χορευτικής pop με ανατολίτικα και rock στοιχεία.

 

Σε κάθε σας video clip κυριαρχεί ο χορός και τα photo shootings σας γίνονται με fun vibes! Πιστεύετε ότι η ευχάριστη διάθεση και η αισιοδοξία είναι και ο βασικός σκοπός της μουσικής;

Είναι ξεκάθαρα ο βασικός μας σκοπός! Αυτή είναι η αίσθηση που θέλουμε να περάσουμε σε οτιδήποτε κάνουμε. Είναι αυτό που νιώθουμε και εμείς, παίζοντας και δημιουργώντας τη μουσική που αγαπάμε. Άλλωστε, ο κόσμος γύρω μας έχει αρκετή απαισιοδοξία και στεναχώρια. Εμείς θέλουμε η μουσική μας να αποτελεί ένα διάλειμμα από καθετί αρνητικό!

 

 

Πώς θα δώσετε τον δικό σας χορευτικό ρυθμό στο καλοκαίρι μας; Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σας;

Στόχος μας είναι να ζήσουμε ένα απόλυτα μουσικό καλοκαίρι. Έχουμε ήδη προγραμματισμένες πολλές ζωντανές εμφανίσεις. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε όλους από κοντά σε κάποιο live μας. Ελπίζουμε ο δρόμος μας να μας φέρει σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη της χώρας. Και φυσικά ελπίζουμε να ακούσετε δυνατά το “Δεν Θα Περιμένω”! Επόμενο βήμα είναι η κυκλοφορία νέου κομματιού, που βρίσκεται ήδη στα σκαριά, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

 

 

IG: blissbandgr

FB: Bliss Show Band

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.