Home / Lifestyle  / The Angel: Δημιουργώντας αγγέλους και…όνειρα!

The Angel: Δημιουργώντας αγγέλους και…όνειρα!

 

 

Δύο αγαπημένες αδερφές κατασκευάζουν τα πιο αγαπημένα παιδικά κουκλάκια, έχοντας ως στόχο να χαρίσουν σε όλους (είτε μικρούς είτε μεγάλους) τον εντελώς προσωπικό φύλακά άγγελό τους… 

 

 

Ποια είναι η ιστορία πίσω από τα γλυκύτατα αγγελάκια σας και πώς προέκυψε η ιδέα για τη δημιουργία τους;

Η πιο αγνή και αληθινή πηγή έμπνευσης είναι τα παιδιά. Είναι τόσα αυτά που μπορείς να πάρεις από ένα παιδί. Τα παιδιά έχουν την ικανότητα να δημιουργούν τα πιο υπέροχα και αγνά συναισθήματα. Από μικρές συναναστρεφόμασταν συνεχώς με παιδιά. Άλλωστε και η σχέση που έχουμε μεταξύ μας, εκτος από αδελφική είναι και κάτι σαν μαμά κόρη, μιας και έχουμε 13 χρόνια διαφορά. Αυτή η σχέση βοήθησε πολύ στην απόλυτη επικοινωνία μεταξύ μας. Η ιδέα του The Angel με έναν μαγικό τρόπο τρύπωσε στο μυαλό μας την ίδια χρονική περίοδο, η κάθε μία με τις δικές της ιδέες. Καιι το αποτέλεσμα είναι αυτό που γνωρίζετε. Μεγάλο ρόλο όμως έπαιξε και η αγάπη μας για τις χειροποίητες δημιουργίες, κάτι που το χρωστάμε στην μητέρα μας. Εκείνη μας έμαθε να βλέπουμε την ψυχή πίσω από κάθε δημιουργία.

 

                      

 

Κάθε ένα από τα πανέμορφα αγγελάκια είναι διαφορετικό μεταξύ τους, όμως έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Δεν έχουν έκφραση! Γιατί συμβαίνει αυτό και ποια είναι η διαδικασία της δημιουργίας τους;

Είναι κάτι που δεν έγινε τυχαία. Όλα τα συναισθήματα είναι επιτρεπτά.Αυτά τα συναισθήματα το κάθε παιδί είναι ελεύθερο να τα αποτυπώνει στο πρόσωπό τους. Η φαντασία των παιδιών δεν έχει όρια, έτσι κοιτάζοντας τον φύλακα άγγελό του, μπορεί να δημιουργεί την εικόνα που εκείνο επιθυμεί. οποιαδήποτε στιγμή. Άλλοτε να γελάει, άλλοτε να είναι στεναχωρημένο, όλα είναι επιτρεπτά

άλλωστε, έτσι δεν είναι; Τα συναισθήματα είναι άπειρα, ωστε να κρυφτούν πίσω από ένα ψεύτικο και παγωμένο, γελαστό πρόσωπο κούκλας.

 

          

 

Και μετά τα αγγελάκια…τα πετσετάκια! Πείτε μας για τη συνέχεια του concept με τον άγγελο και για την νέα σας σειρά με πετσέτες, που μόλις κυκλοφόρησε!

Όταν μετά από πολλή δουλειά, καταφέραμε να κάνουμε το όνειρό μας χειροπιαστό, όταν το είδαμε να ζωντανεύει, εκεί ανάμεσα στις ραπτομηχανές, στα πανιά και τις βελόνες, στα ατελείωτα τηλεφωνήματα οι ιδέες επεφταν βροχή και η φαντασία μας δε μπορούσε να σταματήσει. Έτσι δημιουργήθηκαν οι συλλογές The Angel, στις οποίες συνεχώς προστίθενται νέες ιδέες.

 

        

 

 

Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σας και τι ελπίζετε για το μέλλον;

Ο κόσμος από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε το The Angel με τόση αγάπη. Νιώθει προφανώς τη δική μας αγάπη στα πράγματα που έχει στα χέρια του, διότι σε καθετί χειροποίητο κρύβεται ένα κομμάτι της ψυχής του δημιουργού. Η ψυχή μας είναι σε κάθε Angel, δίπλα σε κάθε παιδί μικρό ή μεγάλο. Θα συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε με την ίδια αγάπη και την ίδια ποιότητα στα υλικά που χρησιμοποιούμε, και σίγουρα έρχονται πολλές πολλές νέες εκπλήξεις.

 

 

 

Εδώ και λίγο καιρό το ”The Angel” αποδεικνύει έμπρακτα την έντονη κοινωνική ευθύνη του. Μιλήστε μας λίγο για την φιλανθρωπική και φιλοζωική σας δράση.

Πολλοί ρωτούν για το φιλανθρωπικό κομμάτι του The Angel, ενώ άλλοι δεν το γνωρίζουν καν. Είναι κάτι που δε χρειάζεται διαφήμιση, είναι κάτι που έγινε μέσα από την καρδιά μας από την πρώτη στιγμή. Με κάθε αγορά σας από το The Angel στηρίζετε την ελληνική σχολή σκύλων-οδηγών ΛΑΡΑ, που εκπαιδεύει σκύλους οδηγούς τυφλών, καθώς και το πρόγραμμα “Βγαίνω δυνατός στην κοινωνία” του κέντρου ερευνών Ρίζες, που στηρίζει παιδιά που ζουν σε ιδρυματική φροντίδα για όσο διάστημα είναι εκεί, αλλά και όταν φύγουν. Γιατί όλοι χρειαζόμαστε εναν φύλακα άγγελο και τώρα τον έχουμε στα χέρια μας…

 

       

Facebook: The Angel 

Instagram: The Angel 

 

Αν θέλετε να αποκτήσετε και εσείς τον εντελώς προσωπικό σας φύλακα άγγελο, δεν έχετε παρά να λάβετε μέρος στον super διαγωνισμό του cozyvibe.gr στο Instagram! 

[email protected]

Journalist, blogger, dreamer... Believe you can. And you're halfway there!