Home / Family  / Φιλοζωικές δράσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων

Φιλοζωικές δράσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων

Φιλοζωικές δράσεις
Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων, ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας οργανώνει Εκπαιδευτικές Φιλοζωικές Δράσεις.

 

Η 4η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, είναι ημέρα δράσης για τα δικαιώματα των ζώων και την καλή διαβίωση τους. Με αφορμή, λοιπόν, τη συγκεκριμένη ημέρα, ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπιάς οργανώνει Εκπαιδευτικές Φιλοζωικές Δράσεις με επισκέψεις στα σχολεία που θα διαρκέσουν από 01/10/2024 έως 04/10/2024, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση των παιδιών,.καθώς επίσης την υιοθέτηση θετικής στάσης και καλής συμπεριφοράς απέναντι στα αδέσποτα ζώα συντροφιάς. Ο πολιτισμός μιας χώρας φαίνεται και από την αντιμετώπιση που υπάρχει στα αδέσποτα. Τα παιδιά πρέπει από μικρά να μαθαίνουν να σέβονται τα ζώα, ώστε μεγαλώνοντας να αναπτύξουν το στοιχειώδη πολιτισμό που χρειάζεται.

 

 

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας καλεί τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας,.κατά τις προαναφερόμενες ημέρες,  να συμμετέχουν στις  Εκπαιδευτικές Φιλοζωικές Δράσεις / Δραστηριότητες, οι οποίες θα διεξαχθούν εντός και εκτός του χώρου του σχολείου τους.

 

Βασική επιδίωξη των εκπαιδευτικών δράσεων του Δήμου Αρχαίας.Ολυμπίας είναι τα παιδιά να καταφέρουν να διαμορφώσουν συνείδηση απέναντι στα αδέσποτα, έτσι ώστε.μεγαλώνοντας να γίνουν υπεύθυνοι ενήλικες. Βασική επιδίωξη των εκπαιδευτικών δράσεων του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας είναι τα παιδιά να καταφέρουν να διαμορφώσουν συνείδηση απέναντι στα αδέσποτα, έτσι ώστε μεγαλώνοντας να γίνουν υπεύθυνοι ενήλικες.

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?