Home / Lifestyle  / Celebrities  / Schiaparelli Spring ’25: Η Adriana Lima έκανε το καλύτερο comeback!

Schiaparelli Spring ’25: Η Adriana Lima έκανε το καλύτερο comeback!

Adriana Lima

Ο Daniel Roseberry μάς εξέπληξε και πάλι για τόσους πολλούς λόγους. Έδωσε ένα φανταστικό show, όπου η Adriana Lima έκανε δυναμική επιστροφή.

 

 

Έχοντας μία σχετική συζύτηση πρόσφατα, κατέληξα ότι για μένα η Adriana. Lima είναι η ωραιότερη γυναίκα και ένα από τα αγαπημένα μου μοντέλα. Κάνοντας scroll στο κινητό μου, χθες το βράδυ, έμεινα με το στόμα ανοιχτό όταν είδα ότι επέστρεψε στις πασαρέλες και μάλιστα για έναν από τους αγαπημένους μου σχεδιαστές. Ο Daniel Roseberry την επέλεξε για το Schiaparelli Spring ’25 show. Αυτό το catwalk θα είναι σίγουρα από τις πιο αγαπημένες μου fashion στιγμές και μία πολύ καλή απάντηση στους haters της.

Πριν 2 χρόνια περίπου, η ίδια έμεινε έγκυος στο.3ο παιδί της, πήρε κάποια κιλά, όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό, και δέχτηκε πολύ αρνητικές κριτικές. Όπως όλα φαίνονται οι άνθρωποι θα έχουν πάντα άσχημο να πούνε, ειδικά μέσα από τα social media. Η ίδια, ως μανούλα τριών παιδιών, επανήλθε στην προηγούμενη σωματική κατάστασή της και αποφάσισε να κάνει μία σπουδαία επιστροφή στις πασαρέλες, ακόμα και αν έχει σχεδόν αποσυρθεί από το modeling.

Lima

 

Lima

 

Kendall Jenner, Mona Tougard και Candice Swanepoel ολοκληρώνουν το iconic cast του show. Ο σχεδιαστής απέδειξε γιατί είναι ένα σύγχρονος master mind του κόσμου της μόδας. Οι δημιουργίες του με μάγεψαν και εύκολα θα τις χαρακτήριζα ονειρεμένες. Πάντρεψε την εκκεντρικότητα με την ήσυχη πολυτέλεια και αφιέρωσε τη συλλογή σε όλες τις γυναίκες της ζωής του.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.