Home / Beauty  / Letybo και πείτε αντίο στα σημάδια γήρανσης, από τη Dr Γεωργία Βαδαρλή

Letybo και πείτε αντίο στα σημάδια γήρανσης, από τη Dr Γεωργία Βαδαρλή

Η ολοένα αυξανόμενη ζήτηση για μη επεμβατικές θεραπείες που αναζωογονούν το πρόσωπο και το σώμα είναι δεδομένη, τόσο από γυναίκες όσο και από άνδρες. Νέα, εξελιγμένα προϊόντα εισέρχονται διαρκώς στην αισθητική ιατρική και προσφέρουν νέες δυνατότητες και προοπτικές. Ένα από αυτά τα προϊόντα είναι και το Letybo! Προσφέρει στοχευμένες λύσεις για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν να αντιστρέψουν τα σημάδια του χρόνου στην εμφάνιση του προσώπου χωρίς την ανάγκη αποχής από τις καθημερινές τους δραστηριότητες ή την εργασία τους.

 

Τι είναι το Letybo;

Το Letybo είναι ένα προϊόν βοτουλινικής τοξίνης τύπου Α, όπως το Botox, το Dysport και το Xeomin. Το Letybo αναπτύχθηκε και παρασκευάζεται στη Νότια Κορέα, έχει λάβει την έγκριση του.FDA και έχει σχεδιαστεί για να παραλύει ή να αποδυναμώνει προσωρινά τους μύς στους οποίους εγχέεται, μειώνοντας ή εξαλείφοντας τις γραμμές και τις ρυτίδες. Λειτουργεί εμποδίζοντας τα νευρικά σήματα προς τους μύς, με αποτέλεσμα μια πιο νεανική εμφάνιση του δέρματος.

Σε ποιες περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί το Letybo;

Ένα από τα πλεονεκτήματα του Letybo είναι ότι μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορες περιοχές του προσώπου και του σώματος, όπου η δραστηριότητα των μυών επηρεάζει την γενικότερη εμφάνιση. Οι πιο συνηθισμένες περιοχές στις οποίες εγχέεται είναι:

  • Μέτωπο
  • Μεσόφρυο
  • Πόδι της χήνας
  • Μύτη
  • Χείλια (ρυτίδες του καπνιστή)
  • Πηγούνι
  • Λαιμός

 

Ποια είναι τα οφέλη;

Το Letybo αποτελεί μια δημοφιλή επιλογή για την αναζωογόνηση προσώπου και σώματος  λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων που προσφέρει. Τα πιο συνηθισμένα από αυτά είναι:

  • Λιγότερες ρυτίδες και λεπτές γραμμές, καθώς χαλαρώνει τους μύς του προσώπου.
  • Αποτελεί μια μη επεμβατική εναλλακτική λύση, χωρίς να απαιτούνται τομές ή χρόνος αποχής από τις καθημερινές δραστηριότητες.
  • Η τακτική χρήση μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της εμβάθυνσης των γραμμών και των ρυτίδων.
  • Οι συνεδρίες είναι συνήθως γρήγορες (συνήθως λιγότερο από 30 λεπτά) και δεν απαιτούν αναισθησία.
  • Δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης και οι ασθενείς μπορούν να συνεχίσουν τις περισσότερες καθημερινές δραστηριότητες αμέσως μετά τη θεραπεία.
  • Φυσικά αποτελέσματα και προσαρμόσιμες δόσεις, ανάλογα με τους στόχους του κάθε ασθενή.

 

Μετά τη θεραπεία, οι ασθενείς ενδέχεται να παρουσιάσουν ελαφρά ερυθρότητα ή οίδημα στα σημεία της ένεσης, αλλά αυτά συνήθως υποχωρούν μέσα σε λίγες ώρες έως μία ημέρα. Περιστασιακά μπορεί να εμφανιστούν μώλωπες, αλλά είναι γενικά μικροί και σύντομης διάρκειας. Συνιστάται στους ασθενείς να αποφεύγουν να τρίβουν ή να κάνουν μασάζ στις περιοχές που υποβλήθηκαν σε θεραπεία για.24 ώρες, ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωση της τοξίνης στους παρακείμενους μύς. Οι έντονες δραστηριότητες και η κατάκλιση αμέσως μετά τη θεραπεία πρέπει επίσης να αποφεύγονται για  τέσσερις ώρες.

 

Ιδανικοί υποψήφιοι

Ιδανικοί υποψήφιοι για τη θεραπεία με Letybo είναι άτομα που έχουν μέτριες έως σοβαρές ρυτίδες και γραμμές, δεν επιθυμούν να προχωρήσουν σε χειρουργική επέμβαση, έχουν γενικά καλή υγεία και ρεαλιστικές προσδοκίες σχετικά με τα αποτελέσματα, δεν βρίσκονται σε εγκυμοσύνη ή σε περίοδο θηλασμού και δεν έχουν ιστορικό νευρομυϊκών παθήσεων, οι οποίες μπορεί να επιδεινωθούν από τη βοτουλινική τοξίνη.

Τα αποτελέσματα του Letybo

Τα αποτελέσματα από τη θεραπεία με Letybo συνήθως χρειάζονται μία έως δύο εβδομάδες για να γίνουν ορατά. Ανάλογα με τη μυϊκή δραστηριότητα και τον ρυθμό μεταβολισμού του ασθενή, τα αποτελέσματα μπορούν να διαρκέσουν από τρεις έως έξι μήνες. Καθώς η μυϊκή δράση επανέρχεται σταδιακά, οι γραμμές και οι ρυτίδες αρχίζουν να επανεμφανίζονται, κάτι που σημαίνει ότι χρειάζονται τακτικές επαναληπτικές συνεδρίες για να διατηρηθεί το αισθητικό αποτέλεσμα.

 

Το Letybo προσφέρει μια πολλά υποσχόμενη λύση για όσους επιθυμούν να μειώσουν τα σημάδια της γήρανσης αποτελεσματικά και με ασφάλεια, χωρίς την ανάγκη μιας χειρουργικής επέμβασης και των επιπτώσεών της. Για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με το Letybo και πώς μπορεί να σας βοηθήσει να αντιστρέψετε τα σημάδια γήρανσης, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 488719 ή στο [email protected] και κλείστε ραντεβού για μια συμβουλευτική συνεδρία.

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?