Home / Family  / Ο Μικρός Πρίγκιπας έρχεται στη Θεσσαλονίκη!

Ο Μικρός Πρίγκιπας έρχεται στη Θεσσαλονίκη!

Ο Μικρός Πρίγκιπας

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης φιλοξενεί την καταπληκτική παράσταση “ Ο Μικρός Πρίγκιπας”, σε παραγωγή Broadway Entertainment Group.

 

Ένα μοναδικό ταξίδι παρέα με τον θρυλικό παιδικό ήρωα του Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ ξεκινά αυτά τα Χριστούγεννα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Η βραβευμένη παράσταση “Ο Μικρός Πρίγκιπας” είναι σε παραγωγή Broadway Entertainment Group και θα παρουσιαστεί από τις 11 έως 15 Δεκεμβρίου. Μετά από sold out παραστάσεις στο Παρίσι, το Ντουμπάι και την Αυστραλία, έρχεται στη Θεσσαλονίκη, με μία νέα σκηνική παραγωγή γεμάτη με θεατρικό θέαμα, που ζωντανεύουν την κλασική ιστορία περιπέτειας που αγαπήθηκε από όλες τις γενιές.

Την βραβευμένη δημιουργική ομάδα του Μικρού Πρίγκιπα διευθύνει η σκηνοθέτιδα και χορογράφος Anne Tournié. Η προσαρμογή λιμπρέτου και συν-σκηνοθεσία είναι από την Chris Mouron και η πρωτότυπη μουσική από τον Terry Truck. Ο σχεδιασμός των video της Marie Jumelin, τα κοστούμια από την Peggy Housset, ο σχεδιασμός φωτισμού από τον Stéphane Fritsch. Σχεδιασμός ήχου από τον Tristan Viscogliosi. Προβολή video από τον Etienne Beaussart. Μαλλιά και μακιγιάζ από την Carmen Arbues Miro και στηρίγματα από την Aurélie Gandilhon.

Ο Μικρός Πρίγκιπας

Η πλούσια παραγωγή αποτελείται από μία συγκλονιστική ομάδα συντελεστών, που θα μας ταξιδέψει σε έναν αστερισμό συναρπαστικών χαρακτήρων. Βυθιστείτε σε μία πρωτοπόρα διεθνή σκηνική παραγωγή που θα αιχμαλωτίσει την καρδιά μικρών και μεγάλων! Το τόσο εμβληματικό βιβλίο έρχεται σε μία συγκλονιστική παράσταση! Μην το χάσετε! Εισιτήρια εδώ!

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?