Home / Good Life  / Όλα όσα θα απολαύσετε στο Piraeus Taste Festival!

Όλα όσα θα απολαύσετε στο Piraeus Taste Festival!

Piraeus Taste Festival
Παραδοσιακές και σύγχρονες γεύσεις, πολιτιστικά δρώμενα και διεθνείς συμμετοχές επιστρέφουν στο μεγάλο λιμάνι!

 

Το 3ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Δήμου Πειραιά, Piraeus Taste Festival, Sea Food and More επιστρέφει στο μεγάλο λιμάνι. Από την Παρασκευή 27 έως την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, το λιμάνι του Πειραιά θα γεμίσει με.παραδοσιακές και σύγχρονες γεύσεις, πολιτιστικά δρώμενα και διεθνείς συμμετοχές, οι οποίες θα αναδείξουν τις ομορφότερες γωνιές του Πειραιά.και την πόλη ως σημαντικό πόλο έλξης της γαστρονομίας της θάλασσας.

 

Βραβευμένοι chef και καταξιωμένοι master από την Ελλάδα και το.εξωτερικό παρουσιάζουν το γαστρονομικό αποτύπωμα του Πειραιά και δημιουργούν γεύσεις που συνδυάζουν την παράδοση με τη μοντέρνα γκουρμέ κουζίνα.


Οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ ξεκινούν το απόγευμα της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου από το Μικρολίμανο και κορυφώνονται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου σε κεντρικά σημεία της πόλης, την Πλατεία Κοραή, την Πειραϊκή, την Μαρίνα Ζέας και το Πασαλιμάνι, με γαστρονομικά δρώμενα που επικεντρώνονται σε παραδοσιακές και σύγχρονες συνταγές της θάλασσας.

 

 

Παράλληλα, στο πλαίσιο του φεστιβάλ, από την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, θα φιλοξενηθεί στο Πασαλιμάνι η έκθεση γαστρονομικών προϊόντων, Piraeus Taste Fair, με εκλεκτές προτάσεις της ελληνικής γης.

 

 

*Η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις του φεστιβάλ είναι δωρεάν

 

 

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Piraeus Taste Festival στο piraeus.gov.gr

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?