Home / Good Life  / Art & Culture  / Ό,τι καινούργιο έρχεται τον Φεβρουάριο στο Netflix

Ό,τι καινούργιο έρχεται τον Φεβρουάριο στο Netflix

Φεβρουάριο

Τι σειρές και ταινίες θα παρακολουθήσουμε στο Netflix τον Φεβρουάριο;

 

Ο δεύτερος μήνας του έτους πλησιάζει. Με αυτό το κρύο, αλλά και με την πανδημία παρούσα, σίγουρα θα περάσουμε -και πάλι- αρκετές ώρες μπροστά από το Netflix. Η πλατφόρμα σειρών και ταινιών θα αποκτήσει ρομαντικό αέρα τον μήνα Φεβρουάριο. Ριάλιτι με ζευγάρια και ρομαντικές ταινίες, όπως είναι φυσικό, θα κυκλοφορήσουν.

 

Το μεγάλο στοίχημα του Netflix για τον Φεβρουάριο είναι το spinoff της σειράς Viking, το Vikings: Valhalla. Το Space Force, με τον Steve Carell, επιστρέφει με δεύτερη σεζόν, ενώ πολλά υποσχόμενη είναι και η σειρά μίας σεζόν με τίτλο Inventing Anna. Μία ακόμα αγαπημένη σειρά, που επιστρέφει με δεύτερη σεζόν, είναι και οι Μελαγχολικές Μανόλιες. Όσον αφορά στις ταινίες, υπάρχει μεγάλη ηρεμία, χωρίς κάποια πολύ ενδιαφέρουσα κυκλοφορία.

 

Δείτε τις νέες προσθήκες της δημοφιλούς πλατφόρμας για τον Φεβρουάριο, με ημερομηνίες κυκλοφορίας και trailer. Για ποια ανυπομονείτε περισσότερο;

 

Rising Dion Season 2 / 1 Φεβρουαρίου

 

Murderville / 3 Φεβρουαρίου

 

Sweet Magnolias season 2 / 4 Φεβρουαρίου

 

Απογοήτευση season 4 / 9 Φεβρουαρίου

 

Inventing Anna / 11 Φεβρουαρίου

 

Tall girl 2 / 11 Φεβρουαρίου

 

Bigbug / 11 Φεβρουαρίου

 

Young Wallander season 2 / 17 Φεβρουαρίου

 

 
The cuphead show / 18  Φεβρουαρίου

 

Space force season 2 / 18  Φεβρουαρίου

Vikings Valhalla / 25  Φεβρουαρίου

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.