Home / Good Life  / Όταν η Moët Hennessy γιόρτασε το Halloween

Όταν η Moët Hennessy γιόρτασε το Halloween

cozy vibe taste halloween
Ένα Halloween party για φιλανθρωπικό σκοπό.

 

Η Moët Hennessy, το Naked Heart Foundation και το amfAR, το ίδρυμα για την έρευνα κατά του AIDS, ένωσαν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά, οργανώνοντας μία βραδιά αφιερωμένη στο Halloween.

 

Το Fabulous Fund Fair, Halloween Edition, εντυπωσίασε τους προσκεκλημένους του με τον extravagant χαρακτήρα του. Μία βραδιά γεμάτη πρωτότυπες μεταμφιέσεις, παιχνίδια, μουσική, βραβεία και φυσικά άφθονα cocktails.

 

cozy vibe taste halloween

cozy vibe taste halloween

cozy vibe taste halloween cozy vibe taste halloween

 

Oι καλεσμένοι δοκίμασαν πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς ποτών, από τη Moët Hennessy, η οποία ήταν και ο επίσημος διοργανωτής της βραδιάς:Veuve Clicquot, Dom Pérignon, Volcan De Mi Tierra Tequila, Belvedere Vodka, Hennessy Cognac, Glenmorangie Single Malt Scotch Whisky ήταν μερικά μόνο από τα ποτά που δοκίμασαν οι μεταμφιεσμένοι παρευρισκόμενοι.



Η βραδιά κύλισε σε ρυθμούς Halloween, με τους καλεσμένους να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στο παιχνίδι “Hook-a-Spider” και στο “Wheel of Fortune”. Τα βραβεία των νικητ΄βων είχαν να κάνουν με γευστικές εμπειρίες, όπως οινικές δοκιμές, γεύματα σε gourmet εστιατόρια κ.α.

 

 

cozy vibe taste halloween

cozy vibe taste halloween

cozy vibe taste halloween

cozy vibe taste halloween


Η Moët Hennessy  USA είναι ένας κολοσσός της ποτοποιίας, που παράγει και εμπορεύεται πολυτελή κρασιά, σαμπάνιες, κονιάκ κ.α. Έχει την τιμή να διοργανώνει αντίστοιχα events ανά τον κόσμο, για λογαριασμό του ιδρύματος amfAR, χαρίζοντας ξεχωριστές εμπειρίες διασκέδασης και υποστηρίζοντας ενεργά τον οργανισμό και την έρευνά του.

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath