Home / Men  / Grooming  / Όταν η περιποίηση προσώπου γίνεται ανδρική υπόθεση

Όταν η περιποίηση προσώπου γίνεται ανδρική υπόθεση

Όταν η περιποίηση προσώπου γίνεται ανδρική υπόθεση
Είναι 5 και θα διατηρήσουν την επιδερμίδα σας λαμπερή, υγιή και νεανική! 

Συγκεντρώσαμε τα tips και τις συμβουλές περιποίησης για μία αποτελεσματική beauty & skincare ανδρική ρουτίνα. 

 

 

Κάντε τον καθαρισμό του προσώπου σας ρουτίνα. 

Για να ανασάνει το δέρμα σας, να είναι λαμπερό και υγιές ο καθαρισμός του προσώπου σας με ένα απαλό καθαριστικό είναι επιβεβλημένος. Κάντε τον καθαρισμό καθημερινή σας ρουτίνα, πρωί και βράδυ, και προτιμήστε ένα face cleanser που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας σας. 

 

Extra ενυδατικό after save. 

Μετά το ξύρισμα το δέρμα σας έχει τεράστια ανάγκη από αναδόμηση και ενυδάτωση. Μην ξεχνάτε ποτέ την χρήση after shave και προτιμήστε ένα προϊόν extra ενυδατικό και κατάλληλο για τα χαρακτηριστικά του δέρματός σας. 

 

 

Όταν η περιποίηση προσώπου γίνεται ανδρική υπόθεση

 

 

Πείτε “ναι” στο face scrub. 

Μην παραλείπετε το scrub σε καμία περίπτωση. Είναι το λιγότερο ευεργετικό για την υγεία. Απομακρύνετε με ένα face scrub και απαλό μασάζ τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους από την περιοχή του προσώπου σας και πιο πολύ του μετώπου, της μύτης και του λαιμού και θα αμέσως μετά απλώστε την ενυδατική σας κρέμα. Ναι, την ενυδατική σας. Δεν είναι ντροπή να αγοράσετε μία ενυδατική και να τη χρησιμοποιείτε. 

 
Μην ξεχνάτε το αντηλιακό. Όλο τον χρόνο.

Ο ήλιος, όλες τις εποχές του χρόνου, αποτελεί τον χειρότερο εχθρό της υγείας της επιδερμίδας μας. Πρέπει να βάζετε αντηλιακή κρέμα καθημερινά, χειμώνα – καλοκαίρι, για να αποφύγετε τις βλαβερές ακτινοβολίες και τις καταστροφικές συνέπειες που φέρουν μακροπρόθεσμα στο δέρμα μας όπως είναι η αφυδάτωση, η πρόωρη γήρανση και ο καρκίνος του δέρματος. 

 

Διατροφή η πολύτιμη.

Ο πιο σωστός τρόπος για να καταπολεμήσετε την αφυδάτωση, είναι να ενυδατώσετε τον οργανισμό σας από “μέσα” ακολουθώντας μία διατροφή με πολλά φρούτα και λαχανικά που ενισχύουν την ενυδάτωση. Αποφύγετε τα αναψυκτικά και την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και στραφείτε σε υγιεινές επιλογές τροφών για να αποβάλετε τις τοξίνες και να βοηθήσετε το δέρμα σας να είναι πιο λαμπερό και υγιές. Τέλος, μην ξεχνάτε να πίνετε νερό, τουλάχιστον 2 λίτρα την ημέρα. Το νερό κρατά το δέρμα σας “ζωντανό”, τονωμένο, λαμπερό και σφριγηλό. 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!