Home / Lifestyle  / Celebrities  / Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον γοητευτικό Yon González

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον γοητευτικό Yon González

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον γοητευτικό Yon González
Yon González: Ποιος είναι ο πρωταγωνιστής των σειρών “Gran Hotel” και “Cable Girls”;

Ο Yon González είναι ένας ακόμη Ισπανός ηθοποιός που μας έχει κλέψει την καρδιά και λατρεύουμε να βλέπουμε στην TV. Επιτέλους να χαρούν λίγο και τα μάτια μας. 

 

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον γοητευτικό Yon González

 

 

Ποιος είναι όμως ο όμορφος Yon González;

 

Το πλήρες όνομά του είναι Yon González Luna και έχει γεννηθεί στις 20 Μάη του 1986 στην Bergara, στην χώρα των Βάσκων. Ως αποτέλεσμα μιλά Βάσκικα και Ισπανικά άπταιστα, αλλά δυσκολεύεται λίγο με τα Αγγλικά, τα οποία προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνει. 

Ξεκίνησε την καριέρα του στην υποκριτική το 2006. Η σειρά Gran Hotel στην οποία πρωταγωνίστησε και τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό, του χάρισε το βραβείο Silver Frames για τον “Καλύτερο Ηθοποιό Τηλεόρασης”. Όχι κι άσχημα! 

Έχει επίσης πρωταγωνιστήσει στις σειρές “Bajo sospecha” και “Cable Girls” που μπορείτε να δείτε στο Netflix, καθώς και στη τηλεοπτική σειρά “SMS, sin miedo a soñar”.  

Η ομορφιά του είναι αυταπόδεικτη, ενώ έχει εργαστεί και ως μοντέλο. Έχει ύψος 1,79 cm και ωραία αδύνατη σιλουέτα. Κατά καιρούς αφήνει μούσια, μουστάκι και τα μαλλιά του λίγο πιο μακριά. Όπως και να είναι, μας αρέσει! 

Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό κατά πέντε χρόνια, τον Aitor Luna επίσης ηθοποιό. 

Ο αδερφός του Aitor González Luna. 

 

Τα χόμπι του:

Αγαπά πολύ τους τέσσερις και τους δύο τροχούς.

Έχει δηλώσει εξάλλου: “Μου αρέσει να επισκευάζω αυτοκίνητα και να γεμίζω με γράσα. Ας ελπίσουμε ότι μια μέρα θα μου προτείνουν τον ρόλο του μηχανικού”. Ναι καλά καταλάβατε λατρεύει τα αυτοκίνητα και θα μπορούσε μάλιστα να είναι ένας γοητευτικός μηχανικός αυτοκινήτων. Ακόμη, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις μοτοσικλέτες και οδηγεί με περηφάνια μια Harley Davidson. 

Εκτός όμως από τα αμάξια και τις μηχανές είναι λάτρης της τέχνης και της ζωγραφικής. Συχνά επισκέπτεται μουσεία και αντλεί έμπνευση και δημιουργικότητα, παρατηρώντας πίνακες ζωγραφικής αλλά και ερχόμενος σε επαφή με τις διάφορες μορφές τέχνης. 

 

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον γοητευτικό Yon González

https://www.instagram.com/p/BngrkZegUJC/

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες: Instagram account @yongonluna

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!