Home / Beauty  / Όλα τα στοιχεία της φύσης στη νέα Scent of Gioia σειρά αρωμάτων του Armani

Όλα τα στοιχεία της φύσης στη νέα Scent of Gioia σειρά αρωμάτων του Armani

Η Armani Beauty κυκλοφορεί τη Scent of Goia σειρά αρωμάτων, αντλώντας έμπνευση από τα στοιχεία της φύσης, με πρωταγωνίστρια τη Barbara Palvin.

 

Terra, Acqua, Ocean και Light di Goia. Τέσσερα εκπληκτικά αρώματα, ιδανικά για το καλοκαίρι, τα οποία αντλούν έμπνευση από τα στοιχεία της φύσης. Φρουτώδεις και λουλουδένια αρώματα που εμπεριέχουν βασικές νότες από Almond Blossom, Jasmine και Ambery Woods. Δημιουργούν μια ζεστή συμφωνία και ενσωματώνουν μια σύγχρονη θηλυκότητα, αποτελώντας ωδή σε μια χαρούμενη νοοτροπία.

 

 

Σύμφωνα με την Armani Beauty, η νέα Scent of Goia σειρά αρωμάτων είναι ένα αφιέρωμα σε ένα από τα θαύματα της φύσης, τη θάλασσα της Μεσογείου. Αυτά τα τολμηρά αρώματα αιχμαλωτίζουν τη διαρκώς μαγευτική διάθεση των μεσογειακών τόπων, όπου οι εκπληκτικοί αμμόλοφοι αναμειγνύονται με τα κεχριμπαρένια βράχια και τις γαλανές θάλασσες.

 

 

Η Barbara Palvin με μια φυσική κομψότητα περικλείει το ζεστό και φωτεινό πνεύμα της νέας συλλογής αρωμάτων. Το brand και το supermodel μας καλούν να αισθανθούμε όσα έχει να μας προσφέρει η φύση και να κάνουμε ένα βήμα πιο κοντά της.

 

www.giorgioarmani-usa.com

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.