Home / Fashion  / Ωδή στο περιβάλλον η spring/summer collection των Vin+Omi!

Ωδή στο περιβάλλον η spring/summer collection των Vin+Omi!

Με οικολογικό αέρα άνοιξε η Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου!

Οι designers Vin + Omi άνοιξαν την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, παρουσιάζοντας την καινούργια τους spring/summer collection για το 2019, που είναι φτιαγμένη από ανακυκλώσιμα υλικά. 

 

 

Παντρέυοντας την βιωσιμότητα με την υψηλή ραπτική, το βραβευμένο σχεδιαστικό δίδυμο, που από το 2014 δημιουργεί αδιάκοπα ενδύματα που αγαπούν τη φύση, παρουσίασε την τελευταία του collection, που μας δείχνει πως η μόδα εναρμονίζεται με την πράσινη συνείδηση.

 

Όταν η μόδα συναντά την βιωσιμότητα.

Οι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν υλικά όπως πλαστικά μπουκάλια και κουτάκια από κονσέρβες και συνεργάστηκαν με τοπικές κοινότητες και κοινωνικούς οργανισμούς για να προμηθευτούν και να εκμεταλλευτούν υλικά τα οποία σε άλλη περίπτωση θα πήγαιναν στα σκουπίδια. 

Τα eco projects του σχεδιαστικού διδύμου έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό, αλλά και από διάσημες κυρίες, όπως είναι η Michelle Obama και η Beyoncé, που έχουν εμπιστευθεί στο παρελθόν το brand. 

 

www.vinandomi.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!