Home / Good Life  / Art & Culture  / Ψηλά απ’ τη Γέφυρα και στη Θεσσαλονίκη

Ψηλά απ’ τη Γέφυρα και στη Θεσσαλονίκη

Το πετυχημένο θεατρικό έργο Ψηλά απ’ τη Γέφυρα θα ταξιδέψει και στη Θεσσαλονίκη, αφού ολοκληρώσει στην Αθήνα. Από τις 21 Απριλίου στο θέατρο Αριστοτέλειον!

 

 

Η πετυχημένη θεατρική παράσταση Ψηλά απ’ τη Γέφυρα πρόκειται να ολοκληρώσει τον κύκλο της στην Αθήνα στις 9 Απριλίου. Μετά τις διακοπές του Πάσχα και συγκεκριμένα από τις 21 Απριλίου θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στο θέατρο Αριστοτέλειον. Ο Γιώργος Νανούρης σκηνοθετεί το αριστούργημα του Άρθουρ Μίλερ. Ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Έντι Καρμπόνε, ζωντανεύει τον τραγικό  ήρωα, που το ανομολόγητο πάθος του για την νεαρή ανηψιά της γυναίκας του, πυροδοτεί μια συγκλονιστική εσωτερική σύγκρουση, η οποία τον οδηγεί στην αυτοκαταστροφή του.

Η Ιωάννα Παππά υποδύεται την Μπέατρις, τη σύζυγο του Έντι, η οποία καταλαβαίνει τι του συμβαίνει  και προσπαθεί μέχρι τελευταία στιγμή να τον βοηθήσει να βγει απ’ το αδιέξοδο του. Τον ρόλο του Αλφιέρι, δικηγόρου αλλά και αφηγητή της παράστασης, ο  Δημήτρης Μαυρόπουλος. Ο Δημήτρης Καπετανάκος, στον ρόλο του Μάρκο, ενός από τους δυο μετανάστες που φιλοξενεί η οικογένεια Καρμπόνε στο σπίτι της.

Ο Ρένος Ρώτας στο ρόλο του Ροντόλφο -αδελφού του Μάρκο- που ερωτεύεται την ανιψιά του Έντι, την Κάθριν. Η πρωτοεμφανιζόμενη Ευγενία Ξυγκόρου ερμηνεύει τον ρόλο. Σύντομα το θέατρο Αριστοτέλειον θα κυκλοφορήσει και το ολοκληρωμένο το πρόγραμμα των παραστάσεων.

 

Φωτογραφίες: Ελίνα Γιουνανλή

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.