Home / Wellness  / Health  / Χυμοί που ενισχύουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα!

Χυμοί που ενισχύουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα!

Χυμοί που ενισχύουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα!
Φυσικοί χυμοί για πιο ισχυρό ανοσοποιητικό

Οι φυσικοί χυμοί είναι ο σύμμαχός σας για ένα πιο δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα. Ο οργανισμός μας έχει ανάγκη από θρεπτικά στοιχεία και βιταμίνες που θωρακίζουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα από διάφορες λοιμώξεις. Εμπιστευθείτε τη φύση, καταναλώστε πολλά φρούτα και λαχανικά ή φτιάξτε μόνοι σας φυσικούς χυμούς που θα σας βοηθήσουν να χτίσετε ένα πιο ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα.

Χυμός με καρότο, μήλο και αχλάδι

Το βήτα-καροτένιο που μετατρέπεται σε βιταμίνη Α και περιέχεται στα καρότα είναι πολύ βοηθητικό για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος, καθώς βοηθά τον οργανισμό να καταπολεμήσει τις λοιμώξεις. Το καρότο σε συνδυασμό με το μήλο και το αχλάδι, δημιουργούν έναν πολύ θρεπτικό χυμό με πολλές βιταμίνες και στοιχεία που μας ενδυναμώνουν.

Χυμοί που ενισχύουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα!

Χυμός με πορτοκάλι, γκρέιπφρουτ και ακτινίδιο

Πλούσιος χυμός σε βιταμίνη C που αυξάνει την παραγωγή ιντερφερόνης, μιας πρωτεΐνης που βοηθάει στην προστασία των κυττάρων από ιογενείς λοιμώξεις. Ακόμη, περιέχει βιταμίνη Κ, η οποία προάγει τη σκελετική υγεία και την υγεία της καρδιάς. Νόστιμος και δυναμωτικός, ο φρέσκος χυμός με πορτοκάλι, γκρέιπφρουτ και ακτινίδιο σας δίνει ενέργεια και σας προστατεύει από τα κρυολογήματα.

Χυμοί που ενισχύουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα!

Φρέσκος χυμός ντομάτας

Ο φρέσκος χυμός ντομάτας θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα, καθώς η ντομάτα περιέχει βιταμίνες Α και C, σίδηρο και φολικό οξύ. Ακόμη, μελέτες έχουν δείξει ότι τα αντιοξειδωτικά που περιέχονται στο ντοματοχυμό έχουν αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα, καθιστώντας τον ένα εξαιρετικό χυμό για τον οργανισμό!

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!