Home / Cozyhome  / To χρώμα της χρονιάς από την Pantone

To χρώμα της χρονιάς από την Pantone

cozy vibe design pantone
To 18-3838 Ultra Violet είναι η νέα χρωματική “εμμονή” μας!

 

Κάθε χρόνο το Ινστιτούτο Pantone προτείνει το must χρώμα της χρονιάς, δίνοντάς μας έμπνευση για τη διακόσμηση του σπιτιού μας, και όχι μόνο.

 

Για φέτος, λοιπόν, προτείνει το 18-3838 Ultra Violet, μια βαθιά, ατμοσφαιρική μοβ απόχρωση, που εκφράζει τη δημιουργικότητα και την εφευρετικότητα, δείχνοντας προς το μέλλον.

 

Το “αινιγματικό” αυτό μοβ, εκφράζει τα μυστήρια του κόσμου και τις ανακαλύψεις που πρόκειται να γίνουν. Παρομοιάζοντας τον απέραντο ουρανό, συμβολίζει το πιθανό, και μας προτρέπει να προχωρήσουμε σε έναν κόσμο πέρα από τον δικό μας!

 

Το μοβ θεωρείται ένα κατεξοχήν artistic χρώμα, αφού έχει εμπνεύσει στο παρελθόν πολλούς καλλιτέχνες, όπως ο Prince, ο David Bowie και ο Jimi Hendrix. Σε ιστορικό επίπεδο, αυτή η μοβ απόχρωση έχει συνδεθεί με τον κόσμο των πνευμάτων και του μυστικισμού, ενώ και στις σύγχρονες κοινωνίες, οι μοβ τόνοι συνδέονται με τον διαλογισμό και τις ενεργειακές πρακτικές.

 

Aν, λοιπόν, βρισκόσασταν σε δίλημμα για την απόχρωση που θα επιλέξετε για την αναδιαμόρφωση του χώρου σας, μόλις βρήκατε το ιδανικό χρώμα!

 

cozy vibe design pantone

 

www.pantone.com

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath