Home / Good Life  / Χριστούγεννα στην Ελλάδα! 7+1 προορισμοί!

Χριστούγεννα στην Ελλάδα! 7+1 προορισμοί!

Χριστούγεννα στην Ελλάδα

Πώς θα γιορτάσετε τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα; Οι ιδανικοί προορισμοί που μεταφέρουν τέλεια τη μαγεία των εορτών!

 

Η ομορφότερη γιορτή του χειμώνα καταφτάνει! Για να περάσετε μαγικά τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα σάς προτείνουμε μικρές ή και μεγάλες αποδράσεις σε φανταστικούς προορισμούς της χώρας μας. Ακόμα και αν είμαστε περισσότερο γνωστοί για τις παραλίες και τα νησιά μας η ορεινή ομορφιά μας είναι το ίδιο εντυπωσιακή και αξιοσημείωτη. Μέρη της Ελλάδας γιορτάζουν με τον πιο εκπληκτικό τρόπο τα Χριστούγεννα και μας καλούν να γίνουμε μέρος του ονείρου! Μαζί με τους αγαπημένους σας θα ζήσετε μοναδικές στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στον χρόνο!

 

Κάθε προορισμός έχει τα δικά του Χριστουγεννιάτικα έθιμα, υπέροχες γιορτινές εκδηλώσεις για φίλους και όλη την οικογένεια και καταπληκτική διακόσμηση που θα μας παρασύρει στο mood! Φυσικά σε κάποιους προορισμούς Χριστούγεννα στην Ελλάδα σημαίνει ski και χιονοδρομικά κέντρα! Εμείς προτείνουμε ανεπιφύλακτα αυτά τα 8 μέρη για να περάσετε τις καλύτερες γιορτές! Σε ποιο ονειρεύεστε να περάσετε τις πιο παραμυθένιες μέρες του χρόνου; 

 

 

Αράχοβα

 

Δράμα

 

Άγιος Αθανάσιος – Καϊμακτσαλάν

https://www.instagram.com/p/Cl1xp95sO3s/

 

Τρίκαλα

 

Αθήνα

 

Θεσσαλονίκη
Μέτσοβο

https://www.instagram.com/p/Cjuw-P9tWI6/

 

Βόλος Πήλιο

 

Δείτε εδώ τις πιο ρομαντικές πόλεις για τα Χριστούγεννα και εδώ μαγικούς προορισμούς της Ευρώπης που γιορτάζουν μαγικά αυτήν την περίοδο!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.