Home / Lifestyle  / Celebrities  / Χριστουγεννιάτικες συνήθειες αγαπημένων celebrities

Χριστουγεννιάτικες συνήθειες αγαπημένων celebrities

Πώς περνούν οι celebrities τις εορταστικές ημέρες; Αυτές είναι οι αγαπημένες χριστουγεννιάτικες συνήθειες  λατρεμένων διασήμων.

Ποιος είπε ότι οι διάσημοι τις ημέρες των γιορτών πηγαίνουν απλώς από party σε party; Αν αυτό πιστεύατε, διαβάστε για τις αγαπημένες χριστουγεννιάτικες συνήθειες κάποιων από αυτούς.

 

Kate Hudson

Λατρεύει τα πάρτυ με φίλους στο σπίτι, καθώς της αρέσει  να βλέπει τους ανθρώπους χαρούμενους. Είναι η στιγμή
που όλοι πρέπει να μαζευτούν, να κάνουν μια μεγάλη ομαδική αγκαλιά και να απολαύσουν τις γιορτές. “Ανυπομονώ για την περίοδο των γιορτών γιατί είναι ένα διάστημα που μπορώ να περάσω με την οικογένειά μου χωρίς διακοπή. Και είναι γεμάτο με παραδόσεις που με κάνουν να νιώθω άνετα. Είναι ακριβώς αυτή η όμορφη, ιδιαίτερη εποχή του χρόνου. Όσο μεγαλώνεις, τόσο περισσότερο συνειδητοποιείς ότι θέλεις να παρατείνεις αυτές τις στιγμές όσο περισσότερο μπορείς, πιθανώς επειδή αγαπώ τόσο πολύ την οικογένειά μου”, λέει χαρακτηριστικά.

 

 

Mila Kunis

Η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher βλέπουν διαφορετικά το κομμάτι της παράδοσης των δώρων. Δεν είναι υπέρ του να παίρνουν δώρα στα τέσσερα παιδιά τους, καθώς είναι μικρά και δεν ξέρουν να τα εκτιμούν αναλόγως. Προτιμούν κάθε χρόνο να κάνουν φιλανθρωπικές δωρεές σε νοσοκομεία παίδων, κάτι που αποτελεί παράδοση της οικογένειάς τους τα τελευταία χρόνια.

 

χριστουγεννιάτικες συνήθειες 

 

Ως γνήσια Μεξικάνα θεωρεί σημαντική την παραμονή των Χριστουγέννων. Μάλιστα πηγαίνει με όλη την οικογένειά της στη χριστουγεννιάτικη Λειτουργία τα μεσάνυχτα. Έχουν ήδη μαγειρέψει το γεύμα που ακολουθεί. Την ίδια ώρα δίνονται και τα δώρα στα παιδιά.

 

 

Η ανατρεπτική star λατρεύει την οικογένειά της και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον μπαμπά της. Η αγαπημένη τους παράδοση είναι να παίζουν ποδόσφαιρο στη φάρμα του, όταν εκείνη πηγαίνει για Χριστούγεννα στο πατρικό της σπίτι.

 

 

Λατρεύει τα Χριστούγεννα και το λέει διαρκώς. Η αγαπημένη της χριστουγεννιάτικη συνήθεια είναι να διακοσμεί gingerbread houses με τα παιδιά της και να τρώει χριστουγεννιάτικα ζαχαρωτά!

 

 

Τις μέρες των γιορτών θα βρει κανείς την αγαπημένη ηθοποιό μέσα στην κουζίνα, να μαγειρεύει για τα αγαπημένα της πρόσωπα. Βοηθός της είναι πάντα ο γιος της, Moses, ο οποίος με τη σειρά του έχει ταλέντο στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική.

 

Jessica Alba

Η Jessica Alba αγαπάει και κρατάει τις παραδόσεις. Το μαγείρεμα της γαλοπούλας είναι για εκείνη μία σταθερά -φτιάχνει πάντα μία με  jalapeños. Επίσης, τα κάλαντα είναι ακόμα ένα αγαπημένο της εορταστικό έθιμο. Ολη η οικογένεια εξασκείται στο “12 Days of Christmas”, το χριστουγεννιάτικο κομμάτι που τραγουδούν όλη μέρα!

 

Επίσης μία ακόμα celebrity που λατρεύει τη μαγειρική. Δε διστάζει να στρώνει κάθε χρόνο τραπέζι για πολλά άτομα. Μετακινεί έπιπλα στο σπίτι και κάνει χώρο ειδικά για τη μέρα των Χριστουγέννων, ώστε να χωρέσουν όλοι οι καλεσμένοι της.

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath