Home / Lifestyle  / Χριστουγεννιάτικα δώρα για καλό σκοπό

Χριστουγεννιάτικα δώρα για καλό σκοπό

Θέλεις να γίνεις Άι Βασίλης; Επέλεξε τα δώρα των Χριστουγέννων, ενισχύοντας το σπουδαίο έργο 8 φιλανθρωπικών σωματείων και συλλόγων!

 

Έχεις σκεφτεί ποτέ γιατί ο Άι Βασίλης είναι ο αγαπημένος των παιδιών; Πριν βιαστείς να απαντήσεις “γιατί τους φέρνει δώρα”, σκέψου λίγο καλύτερα. Αυτός ο γλυκύτατος, γενειοφόρος παππούλης είναι πολλά περισσότερα από τον γεμάτο σάκο του. Είναι ουσιαστικά η φιγούρα που επιβραβεύει την καλή συμπεριφορά. “Ήμουν καλό παιδί, θα μου φέρει δώρο ο Άι Βασίλης”.

Αναρωτήσου, λοιπόν, πόση ανάγκη έχουν από μια τέτοια επιβεβαίωση παιδιά που κανείς δεν έχει επιβραβεύσει. Παιδιά διαφορετικά, απροστάτευτα και μοναδικά, που αξίζουν την απόλυτη στήριξη και την αγάπη όλων μας! Τι λες να γίνουμε ο δικός τους Άι Βασίλης; Πώς; Επιλέγουμε τα δώρα των αγαπημένων μας μέσα από τα χριστουγεννιάτικα bazaars και τα eshops 8 φιλανθρωπικών οργανισμών, συμβάλλοντας οικονομικά στη συνέχιση του σπουδαίου έργου τους!

 

Χαμόγελο του Παιδιού

Φέτος, τα δώρα των Χριστουγέννων είναι γεμάτα “Χαμόγελο”. Επιλέγοντας ατζέντες, ημερολόγια, γούρια, χριστουγεννιάτικα στολίδια και κάρτες από το eshop του Χαμόγελου του Παιδιού, χαρίζουμε χαρά στην οικογένειά μας και μια μεγάλη αγκαλιά στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

 

hamogelo tou paidiou xmas gifts

 

Κιβωτός του Κόσμου

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενισχύει τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου, διοργανώνοντας χριστουγεννιάτικο bazaar από τις 3 έως τις 5 Δεκεμβρίου στο χώρο της Βίλα Στέλλα (Γαλήνης & Σοφίας). Στο bazaar εκθέτουν και διαθέτουν προς πώληση τις δημιουργίες τους φορείς και καλλιτέχνες της πόλης. Μπορούμε να το επισκεφτούμε από τις 12:00 έως τις 17:00, δίνοντας τον οβολό μας, για να συνεχίσει ο πατήρ Αντώνιος να περιθάλπει απροστάτευτα παιδιά.

 

kivotos tou kosmou xmas bazaar

 

Αμυμώνη

Στο online Christmas Bazaar της Αμυμώνης βρίσκουμε μια μοναδική συλλογή από χειροποίητα γούρια, κοσμήματα, διακοσμητικά και γιορτινά στολίδια, φτιαγμένα με αγάπη από τα παιδιά του Συλλόγου! Επιλέγοντας δώρα από το eshop της Αμυμώνης, στηρίζουμε την εκπαίδευση και τις θεραπείες των παιδιών με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες. Τις δημιουργίες του Συλλόγου μπορούμε να βρούμε και στα περίπτερα της Αμυμώνης στο ισόγειο του Golden Hall και από τις 8/12 στον πρώτο όροφο του The Mall Athens.

 

amimoni xmas gifts

 

Οι Φίλοι του Παιδιού

Στις 4 & 5 Δεκεμβρίου, το Φιλανθρωπικό Σωματείο Οι Φίλοι του Παιδιού μάς προσκαλεί στο καθιερωμένο διεθνές χριστουγεννιάτικο bazaar του, που θα πραγματοποιηθεί στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. στον Κεραμεικό (Πειραιώς & Ερμού).Το Σωματείο διοργανώνει μια χαρούμενη γιορτή με γεύσεις, μουσικές, ήθη και έθιμα απ’ όλο τον κόσμο. Από το bazaar μπορούμε να προμηθευτούμε σπιτικά γλυκά, χριστουγεννιάτικα στολίδια, ρούχα, βιβλία, παιχνίδια και μοναδικά δώρα.

 

filoi tou pediou xmas bazaar

 

Κέντρο Ειδικών Ατόμων Η Χαρά

Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων Η Χαρά φιλοξενεί ανθρώπους με πολύ σοβαρά νοητικά και κινητικά προβλήματα. Το χριστουγεννιάτικο bazaar του θα διαρκέσει από την 1η έως τις 5 Δεκεμβρίου και ώρες 10:00 – 19:00 (Λ. Βουλιαγμένης 6, Βούλα). Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του οικοτροφείου, που εξασφαλίζει την καθημερινή και αξιοπρεπή διαβίωση των φιλοξενούμενων παιδιών.

 

kea hara christmas

 

Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου

Την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 19:00, το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου μάς καλεί σε ένα ξεχωριστό εορταστικό bazaar στο All Day Restaurant Canteen. Στο bazaar θα βρούμε πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα δώρα, ξεχωριστά στολίδια και πολλά λαχταριστά γλυκίσματα. Μπορούμε να στηρίξουμε τα παιδιά, επιλέγοντας τα δώρα μας και από το eshop των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος.

 

paidiko horio SOS plagiariou christmas

 

Οι φίλοι της Μέριμνας

Οι Φίλοι της Μέριμνας ανοίγουν τις πόρτες της αποθήκης τους στη Θεσσαλονίκη (Μ. Αντύπα 35, Φοίνικας) για το πρώτο χριστουγεννιάτικο bazaar τους. Στις 4 και 5 Δεκεμβρίου και ώρες 10:00 έως 18:00, επιλέγουμε τα χριστουγεννιάτικα δώρα μας και στηρίζουμε το Συμβουλευτικό Κέντρο της Μέριμνας στη Θεσσαλονίκη.

 

filoi tis merimnas xmas bazaar

 

Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο

Φέτος τα Χριστούγεννα στέλνουμε ευχετήριες κάρτες του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο και δίνουμε απλόχερα χαρά σε όλους όσοι τις λάβουν! Μπορούμε να τις προμηθευτούμε από τα γραφεία του Παιδικού Χωριού στην Κ. Κεραμοπούλου 11 (Πλ. Αγίας Σοφίας) ή από τις εγκαταστάσεις του στο Φίλυρο.

 

elliniko paidiko horio sto filyro xmas cards

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin