Home / Beauty  / Χείλη για φίλημα με το νέο lip polish της La Mer

Χείλη για φίλημα με το νέο lip polish της La Mer

Lip Polish La Mer
H γνωστή εταιρεία καλλυντικών επιστρέφει με ένα νέο lip polish, που υπόσχεται να σου χαρίσει χείλη για φίλημα! 

 

Το νέο Lip Polish είναι ένα πολυτελές balm, που λειαίνει απαλά και βελτιώνει την υφή των χειλιών. Λειαίνει. Χαρίζει λάμψη. Απαλύνει. Ένα πολυτελές τελετουργικό για τα χείλη. Δημιουργημένο με το εμβληματικό Miracle Broth της La Mer, το Lip Polish χαρίζει ένα ακαταμάχητο αποτέλεσμα. Και τα χείλη; Έτοιμα για φίλημα!

 

La Mer lip polish

 

Είναι δημιουργημένο με Miracle Broth™ και ένα συνδυασμό από κρυσταλλική ζάχαρη, μεταλλικά ιχνοστοιχεία και παράγοντες απολέπισης, που προέρχονται από τη θάλασσα. Το Lip Polish βελτιώνει ορατά τα χείλη, κάνοντας απολέπιση, ενώ προσφέρει αίσθηση άνεσης και μαλακτική δράση στην επιφάνεια της επιδερμίδας των χειλιών για τέλειο, πολυτελές αποτέλεσμα.

 

La Mer new lip

 

To Miracle Broth™, το μαγικό ελιξίριο ανανέωσης των κυττάρων, δημιουργείται από θαλάσσια κέλπια που συλλέγεται με τα χέρια, αγνά θρεπτικά συστατικά και μεταλλικά στοιχεία για τη θρέψη της επιδερμίδας.

 

La Mer lip products

 

Ένας συνδυασμός από πολύπλευρους κρυστάλλους ζάχαρης και εκλεπτυσμένα μεταλλικά ιχνοστοιχεία θαλάσσιας προέλευσης, που βελτιώνουν απαλά την υφή των χειλιών. Επιπλέον, τους χαρίζουν ανανέωση, καταπολεμώντας την ξηρότητα, το ξεφλούδισμα και την ανομοιόμορφη όψη.

 

Smooth Operator

Το Lip Polish αναδεικνύει μια καινοτόμα διαδικασία εφαρμογής. Γίνεται με ένα απλικατέρ διπλής όψης, που ενισχύει τη μικροκυκλοφορία για φυσική όψη λάμψης. Το Lip Polish λειαίνει απαλά, απομακρύνοντας την ξηρότητα, για να αναδείξει ανανεωμένα και λεία χείλη. Το The Lip Volumizer “γεμίζει” ορατά και τελειοποιεί τα χείλη με υγιή ενυδάτωση, ενώ το Lip Balm προσφέρει το απαραίτητο άγγιγμα άνεσης για χείλη απαλά σαν μωρού.

 

La Mer aplicater

 

Χρησιμοποιείστε την επίπεδη πλευρά για να πάρετε και να εφαρμόσετε μικρή ποσότητα στα χείλη. Έπειτα χρησιμοποιείστε την πλευρά με τις ραβδώσεις για να κάνετε κυκλικές κινήσεις μασάζ. Τέλος, απομακρύνετε την περίσσεια ποσότητα με ένα χαρτομάντηλο ή ένα μαλακό ύφασμα.

 

[email protected]

“But how could you live and have no story to tell?” ― Fyodor Dostoevsky, White Nights