Home / Family  / Χαρισματικά παιδιά του κόσμου που μας κάνουν περήφανους!

Χαρισματικά παιδιά του κόσμου που μας κάνουν περήφανους!

Χαρισματικά και ξεχωριστά παιδιά που μας κάνουν περήφανους!

Κάθε γονιός είναι περήφανος για το παιδί του, πόσο μάλλον όταν εκείνο έχει ένα ιδιαίτερο ταλέντο το οποίο το κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό. Σας παρουσιάζουμε δύο παιδιά που με τα χαρίσματά τους ¨βάζουν τα γυαλιά¨ ακόμα και στους ενήλικες! 

 

Α brilliant student!

H δεκατριών ετών μαθήτρια Hannah Black, κατασκεύασε μόνη της ένα πλήρως λειτουργικό βιονικό χέρι αποδεικνύοντας πως διαθέτει σπουδαίο μυαλό, δεξιότητες, πίστη στον εαυτό της αλλά και επιμονή! Η έφηβη μαθήτρια φοιτεί στο Brighton Secondary College της Μελβούρνης και αφιερώνει τον ελεύθερό της χρόνο στην ολοκλήρωση των μεγαλεπίβολων project που βάζει κατά καιρούς στο μυαλό της. Μετά από αυτή την σπουδαία εφεύρεση, η ανήσυχη μικρή επιστήμονας, στοχεύει να εξελίξει το project της και να εκμεταλλευτεί τα προνόμια του απτικού συστήματος που αποτελεί τεχνολογική επανάσταση.

 

 

 

Little fashion guru!

H μόλις 6 ετών Coco παρά το μικρό της ηλικίας της, έχει καταφέρει να είναι ένα από τα μεγαλύτερα fashion είδωλα του Ιnstagram της Ιαπωνίας αλλά και ολόκληρου του κόσμου. Με πιστούς followers που ξεπερνούν τους 58,000, η little fashion expert Coco, παραδίδει καθημερινά μαθήματα στυλ και κομψότητας. Οι ακόλουθοί της την λατρεύουν γιατί τολμά extreme συνδυασμούς ενώ οι γονείς της είναι εκείνοι που της μετέδωσαν αυτή τη fashion κουλτούρα που την κάνει να ξεχωρίζει, χάρη στο vintage κατάστημα ρούχων που διατηρούν στην περιοχή Harajuku του Τόκιο!

 

Βρείτε την μικρή fashion guru στο Instagram: @coco_pinkprincess

 

 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!