Home / Good Life  / Art & Culture  / Φύγαμε για θερινό σινεμά!

Φύγαμε για θερινό σινεμά!

 

Καλοκαίρι χωρίς θερινό σινεμά, δεν γίνεται!
Τα θερινά σινεμά μας χαρίζουν μαγικές βραδιές και υπόσχονται το πιο urban summer. Με αυστηρή τήρηση των γνωστών πλέον κανόνων υγειονομικής προστασίας ζούμε όμορφες κινηματογραφικές βραδιές κάτω από τα αστερία. Ας ανακαλύψουμε τους μοναδικούς χώρους του θερινού σινεμά στην πόλη μας.

 

 

Το Σινέ Απόλλων είναι ένας καταπράσινος κήπος από γιασεμιά κρυμμένος στην οδό Σαρανταπόρου 4, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης  λίγο πιο πάνω από την παραλία. Κάθε καλοκαίρι μας προσκαλεί να ζήσουμε μαγευτικά βράδια μαζί με τα αστέρια της μεγάλης οθόνης σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με κεράκια και βασιλικούς στα τραπέζια. Άνετος χώρος για να πάρετε μαζί σας και το ποδήλατο. Parking αυτοκινήτων στους γύρω δρόμους.

 

Δείτε το πρόγραμμα εδώ!

 

 

 

 

Το Σινέ Ελληνίς βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και διαθέτη δυο αίθουσες, η πρώτη εντός της ΔΕΘ επί της λεωφόρου Στρατού και η δεύτερη ακριβώς δίπλα στην ταράτσα του Βελλίδειου Συνεδριακού Κέντορου.

 Το Ελληνίς 1 είναι ένας ανοιχτός χώρος σε μια καταπράσινη αυλή με πολλά τραπεζάκια, διαθέτει υπόστεγο σε περίπτωση βροχής (μέχρι 120 άτομα), δυνατότητα parking ακριβώς δίπλα στο parking του Συνεδριακού Κέντρου Ι. Βελλίδης, κατάλληλη πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες όχι όμως από την κύρια είσοδο και χωρίς WC για ΑΜΕΑ.

 

Δείτε το πρόγραμμα εδώ!

 

 

 

 

Το Σινέ Ναταλί είναι μια όαση δροσιάς ανάμεσα στις πολυκατοικίες στην αρχή της παραλιακής Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου. Βλέπετε την ταινία με την αίσθηση της θάλασσας δίπλα σας και τη δροσιά του κήπου κάτω από τα αστέρια. Διαθέτει ένα όμορφο μπαρ, αναπαυτικά καθίσματα, μεγάλη οθόνη και ποιότητα ήχου.

 

Δείτε το πρόγραμμα εδώ!

 

 

 

 

Το θερινό Σινέ Άλεξ βρίσκεται στη διασταύρωση Ιασονίδου με Ολύμπου, είναι γνήσιο “παιδί του κέντρου”, ένα από τα πρώτα θερινά σινεμά της Θεσσαλονίκης και μας θυμίζει τις παλιές κινηματογραφικές εποχές. Ο χώρος του κινηματογράφου έχει χαρακτηριστεί ως Μνημείο Νεότερου Πολιτισμού και αποτελεί μια καλοκαιρινή όαση για τους θαμώνες που τους υποδέχεται κάθε χρόνο με νέες προβολές αλλά και μεγάλες επιτυχίες της μεγάλης οθόνης.

 

Δείτε το πρόγραμμα εδώ!

 

 

 

 

 

Ο Δημοτικός θερινός κινηματογράφος Σινέ Πανόραμα που βρίσκεται στο 1ο χλμ. της Οδού Πανοράματος-Θέρμης ,δίπλα στο Δημαρχείο του Πανοράματος κατασκευάστηκε και λειτούργησε για πρώτη φορά το 1999, από τον Δήμο Πανοράματος και από τότε κάθε καλοκαίρι είναι ο σύντροφός μας σε μαγικά κινηματογραφικά ταξίδια που μυρίζουν αγιόκλημα και γιασεμί, γεμάτα αγκαλιές και όμορφα δροσερά βράδια.

 

Δείτε το πρόγραμμα εδώ!

 

 

 

 

Ο δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης εγκαινιάζει φέτος το καλοκαίρι τον θερινό κινηματογράφο που θα λειτουργήσει στο πρώην στρατόπεδο “Μέγας Αλέξανδρος” και μας προσκαλεί να απολαύσουμε όμορφες κινηματογραφικές βραδιές κάτω από τα αστερία με ελεύθερη είσοδο. Θα λειτουργήσει έως τις 4 Αυγούστου 2020.

 

Δείτε το πρόγραμμα εδώ!

 

 

 

 

Το Σινέ Άλσος και το Σινέ Παράδεισος, οι θερινοί κινηματογράφοι του Δήμου Νεάπολης Συκεών ανοίγουν τις πύλες τους και φέτος το καλοκαίρι για να ομορφύνουν και να δροσίσουν τα καλοκαιρινά μας βράδια, ανοίγοντας δύο παράθυρα «Με θέα στον κόσμο».

Η έναρξη θα γίνει στις 22 Ιουνίου 2020, με τις ταινίες Ενήλικοι στην Αίθουσα στο Σινέ Παράδεισος και Ευτυχία στο Σινέ Άλσος.

 

Δείτε το πρόγραμμα εδώ!

 

 

 

 

Το Cine Πυλαία βρίσκεται στο «Πέτρινο» Πολιτιστικό Κέντρο, Πολυτεχνείου 20, στο κέντρο της Πυλαίας, εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα ψηφιακά μηχανήματα εικόνας και ήχου, με άνετες καρέκλες σκηνοθέτη και τραπεζάκια, όπως αρμόζει σε ένα θερινό σινεμά, με την λειτουργική του αμφιθεατρική διάταξη και με δικό του parking, επέλεξε ένα υπέροχο πρόγραμμα ταινιών Α’ προβολής σε Πανελλήνια πρώτη.

 

Δείτε το πρόγραμμα εδώ!

 

 

 

Ο Δημοτικός θερινός κινηματογράφος Αύρα βρίσκεται στην πλαζ Αρετσούς και λειτουργεί εδώ και 25 χρόνια, δίπλα σε ένα περιβάλλον ειδυλλιακής ομορφιάς και ησυχίας, δίπλα στη θάλασσα ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα και φτιάχνει για όλους τους σινεφίλ βραδιές αξέχαστες, τρυφερές, γεμάτες εικόνες από τον ξεχωριστό κόσμο του κινηματογράφου.

 

Δείτε το πρόγραμμα εδώ!

 

 

 

 

Το Σίνε Ωραιοκάστρου βρίσκεται στην οδό Μακεδονικού Αγώνα & Ζάππα, εντός του Εμπορικού Κέντρου «Castle Mall». Η προβολή πραγματοποιείται από υπερσύγχρονο ψηφιακό σύστημα της Ιαπωνικής NEC, ενώ διατίθεται σύγχρονο σύστημα τρισδιάστατης απεικόνισης (3D) της Eyes3Shut με ενεργά γυαλιά, που υπόσχεται άριστη κινηματογραφική εμπειρία.

 

Δείτε το πρόγραμμα εδώ!

 

[email protected]

"The most beautiful experience we can have is the mysterious. It is the fundamental emotion that stands at the cradle of true art and true science". Albert Einstein