Home / Beauty  / Φυσικό look για την παραλία!

Φυσικό look για την παραλία!

Ας δούμε πώς μπορούμε να έχουμε ένα όμορφο φυσικό look που να αντιστέκεται στο νερό, την υγρασία και τον ιδρώτα. Να ικανοποιεί τις ανάγκες μας σε μια τέτοια εξόρμηση και να απαιτεί ένα μικρό αριθμό προϊόντων. Έτσι ώστε να μπορούμε να τα έχουμε μαζί μας ανά πάσα στιγμή.

 

Το καλοκαίρι, εκτός από υπέροχο φως και ανεβασμένη διάθεση, φέρνει μαζί του και αρκετή ζέστη, με αποτέλεσμα να επιθυμούμε συχνές αποδράσεις για μπάνιο. Παρ’ όλα αυτά, δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να είμαστε περιποιημένες στην παραλία ή την πισίνα. Η Soul Rockers make up team δίνει tips για φυσικό look! Το σημαντικότερο σημείο είναι να φροντίσουμε τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσουμε να έχουν αδιάβροχη σύνθεση (waterproof ή τουλάχιστον water resistant).

 

 

Ένα κρεμώδες bronzer μπορεί να δώσει πιο ζεστό και ηλιοκαμμένο αποτέλεσμα στο πρόσωπο, αλλά ταυτόχρονα ένα υπέροχο φυσικό look στα μάτια με τη χρήση του ως γήινη σκιά. Ένα κρεμώδες blush + lip balm μπορεί να προσθέσει απαλό, αλλά φωτεινό χρώμα σε μάγουλα και χείλη. Τα περισσότερα προϊόντα αυτού του τύπου είναι πολύ εύκολα στη χρήση και μπορούν να εφαρμοστούν ακόμη και με τα δάχτυλα. Αποφύγετε το foundation. Αν θέλετε να καλύψετε μαύρους κύκλους ή ατέλειες, καλό είναι να προτιμήσετε πολύ μικρή ποσότητα αδιάβροχου concealer, είτε μόνο του τοπικά, είτε αναμεμιγμένο με την ενυδατική ή το αντιηλιακό σας.

 

 

Ολοκληρώστε το φυσικό look με αδιάβροχη μάσκαρα. Όταν χρειαστεί να σκουπίσετε το πρόσωπό σας μέσα στην ημέρα, κάντε το ταμποναριστά, χωρίς να τρίβετε. Το αντιηλιακό είναι απαραίτητο! Απλώστε μια ικανοποιητική ποσότητα πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ σας και προτιμίστε αντιηλιακό σε spray για την ανανέωση του προϊόντος, κατά τη διάρκεια της ημέρας, ώστε να μην αλλοιώσετε το look. Μην ξεχνάτε να ενυδατώνεστε τακτικά και να περνάτε υπέροχα!

 

Ειρήνη Κανδαράκη

Nail & MUA, Soulrockers make up team

 

eirini kandaraki soulrockers

 

Οι σπουδές μου στην τέχνη του μακιγιάζ, όπως επίσης και στη χημεία/μικροβιολογία, μου δίδαξαν πολλά. Σαν δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, μου έμαθαν να προσεγγίζω από τη μια τα πράγματα με φαντασία και θέληση για έκφραση και από την άλλη με λογική και αποτελεσματικότητα. Θα χαρώ πολύ να ανακαλύψουμε μαζί τα trends κάθε εποχής!

 

Soulrockers make up team

IG: soulrockersmakeup

FB: @soulrockersmakeup

[email protected]

Έχοντας ως εργαλείο την αγάπη τους για το μακιγιάζ, η Μάχη Σαρφάτη και η Ελένη Οικονομάκου δημιουργούν εδώ και πολλά χρόνια εικόνες, κάνοντας πιο όμορφες όσες γυναίκες τις εμπιστεύονται. Μέσα από το COZYVIBE.gr, μας προσκαλούν σε ένα ταξίδι γεμάτο beauty tips, νέες τάσεις και πολλά ακόμα μυστικά ομορφιάς.